Вхід | Реєстрація

3 мільйони — на кінотеатр

3 мільйони — на кінотеатр

Ремонт новосанжарського центру культури і дозвілля планують завершити до 20-го жовтня. Про це цього тижня говорили під час щотижневої наради у райдержадміністрації.

На початку наради розмова зайшла про те, як у районі відбулося 1 вересня. І спеціаліст райдержадміністрації Світлана Кушніренко з місця розповіла про досить неприємну ситуацію:

— На 1 вересня 14-річному хлопцеві стало погано. Викликали «швидку». Вони приїхали, подивились, що він п’яний, і кажуть: «Проригається і все буде нормально». І поїхали. А він через деякий час втратив свідомість. Довелося викликати медиків знову. Одне, що його не хотіли забирати. А інше — що хтось же йому продав і горілку, і коньяк, які він у цей день пив!

Голова районної ради Володимир Левицький, коментуючи виступ, зауважив:

— Ви підняли цілий пласт проблем, які стосуються і роботи медицини, і правоохоронних органів, і освіти. Потрібно розібратися: хто продав цей алкоголь і чому було таке ставлення медиків.

Присутній на нараді заступник головного лікаря ЦРЛ Володимир Тур зауважив, що медики «швидкої» не могли відмовитись від госпіталізації хлопця, але пообіцяв у ситуації розібратися.

Далі у продовженні наради про соціально-економічний розвиток Зачепилівської сільської ради розповів сільський голова Михайло Заріцький. Згадуючи про проблеми, він застеріг: незабаром у районі може виникнути справжня екологічна проблема.

— Новий полігон побутових відходів так і не введений у експлуатацію. А старий через три-чотири місяці вичерпає свої можливості з розміщення сміття. І тоді його везти буде просто нікуди. Також уже зараз треба подумати про закриття старого звалища та його рекультивацію.

Наприкінці наради слово взяв заступник голови райдержадміністрації Володимир Борт. Він повідомив, що цього тижня починається заключний етап реконструкції новосанжарського центру культури і дозвілля.

— Обсяг робіт — майже 3 мільйони. Закінчити реконструкцію ми плануємо до 20-го жовтня, — повідомив Володимир Андрійович, — крім цього, ми хочемо доробити те, що не увійшло до кошторису. До цієї роботи закликаємо долучитися всі організації та установи. Щоб ми не лише завершили реконструкцію, але і покращили благоустрій навколо центру. Плитку на площі потрібно буде замінити, а частину старої плануємо вивезти та покласти у парку Перемоги.

Наскільки швидкими будуть темпи робіт — залежатиме від багатьох факторів. Але є надія, що на Новий рік новосанжарцям не доведеться знову йти на концерт у Лелюхівку чи до військового санаторію. А буде можливість зустріти свято в оновленому кінотеатрі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2012, 13:35 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації