Вхід | Реєстрація

Розчищення Кобелячка продовжиться у жовтні

Розчищення Кобелячка продовжиться у жовтні

Рубрика «Ходять чутки, що...»

Схоже, що представники влади таки дослухались до порад і вимог міської громади.
Минулого тижня на березі багатостраждального Кобелячка в районі Кременчуцького мосту та Бабенкової ями знову було людно. Нагадаємо, що приблизно місяць тому на вказаних місцях відбулись сходки жителів Кобеляк. На них людно обговорили питання, пов’язані із катастрофічним обмілінням водойми та можливими роботами з її розчищення.

Цього разу на березі Кобелячка зібрались уже чиновники. До райцентру приїхали начальник обласного управління з питань надзвичайних ситуацій Михайло Андрусенко, фахівці «Облводресурсів» Сергій Степанчук та Світлана Соколовська. Місцеву владу представляли голова Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич, секретар Кобеляцької міської ради Сергій Галушко та землевпорядник Підгорянської сільради Наталія Рябокуль. Своєрідними делегатами від міської громади виступили Юрій Срібний та Гарольд Турченко.

Приїхав у Кобеляки і Олександр Капля, представник ТОВ «Промхімбуд», організації, яка виграла тендер на проведення робіт з розчищення Кобелячка.

Мова йшла про те, як найбільш ефективно освоїти 290 тисяч гривень, які днями виділила Полтавська обласна рада на продовження іригаційних робіт. Професіонали погодились із думкою громади про те, що розчищення потрібно продовжити саме із Бабенкової ями. А Олександр Капля, як головний виконавець робіт, висловив готовність співпрацювати під час їх проведення з кобеляцькими підприємцями.

Початок робіт на Кобелячку запланований на жовтень.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2012, 16:17 | Кобеляки | Суспільство
1. водій / 9 вересня 2012, 14:15
Редакція спасибі вам що слідкуєте за цією ситуацією, не випускаєте із виду.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації