Вхід | Реєстрація

Три автобуси — за мільйон

Три автобуси — за мільйон

1-го вересня Новосанжарський район отримав три новеньких шкільних автобуси. Тепер ними будуть підвозити дітей у Великому Кобелячку, Кунцевому та Нехворощі.

Як повідомили у відділі освіти, з 1-го вересня цього року у Новосанжарському районі учнів і вчителів перевозитимуть 3 нові шкільні автобуси. Два автобуси — марки «БАЗ». Кожен з них вміщує 26 пасажирів, ціна такого автобуса — 298333 грн. Їх було придбано завдяки державній програмі «Шкільний автобус». Щодня на новому автобусі у Кунцівську школу, а після занять — додому, добираються 15 учнів і 7 учителів з Нових Санжар, Лелюхівки, Вісичів та Ганжів. Іншим автобусом підвозять 31 учня і 4 вчителів до Великокобелячківської, Шовкоплясівської та Малокобелячківської шкіл.

Третій автобус — «ПАЗ-4234» на 29 місць, був придбаний для Нехворощанської школи за 347733 грн. Ці кошти були виділені з обласного бюджету на виконання комплексної програми розвитку освітньої галузі Полтавської області на 2011-2015 р.р. Сьогодні ним підвозиться до школи 45 дітей.

Крім цих трьох, щойно отриманих, у районі нараховується ще 5 автобусів, що придбані для шкіл: два з них, куплені за державні кошти, перевозять учнів з Нових Санжар, Руденківки, Сухої Маячки. Один був придбаний за кошти  районного бюджету, другий — обласного. Школі села Соколова Балка автобус подарували спонсори.

У інші школи району підвіз учнів і вчителів здійснюють агрофірми «Чиста криниця», «Аршиця», «Елеватор «Чиста криниця»», «Добробут», «Востокстройгаз», «ПАФ Шедієве». Загалом підвозом забезпечені учні 18 шкіл району.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2012, 17:50 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації