Вхід | Реєстрація

Від зразкового селища — до зразкової України

Ви бували коли-небудь у Швейцарії? А в Данії, Німеччині, Голландії чи інших країнах старої Європи? Хто бував, той ніколи не забуде зразкового порядку, чистоти на вулицях західноєвропейських міст та містечок.

Та все ж для більшості українців подорожі до цих країн залишаються лише мрією. Дорого, проблемно отримати візу, домашніх клопотів вистачає — десятки причин заважають відвідати Європу, помилуватись її краєвидами, насолодитись благоустроєм і облаштованістю всіх без винятку населених пунктів.

Між тим, для того, щоб відвідати селище зразкового благоустрою, зовсім не обов’язково покидати Україну.

Є на Полтавщині селище під назвою Нові Санжари. Кілька років поспіль його визнають кращим у державі з благоустрою серед подібних населених пунктів. Весь цей час селищем керує Андрій Олександрович Река. У селищного голови Нових Санжар немає могутніх покровителів у вищих ешелонах влади, немає потужних спонсорів, немає тут і великого бюджетоутворюючого підприємства, як, скажімо, в Іллічівську чи Комсомольську. Натомість у Андрія Реки та його команди є величезне, всепереборююче бажання працювати вдень і вночі. «Я кожного дня встаю о п’ятій ранку. О шостій годині починається мій робочий день і закінчується о десятій вечора», — говорить Андрій Олександрович. — Сам працюю й іншим спуску не даю».

Звідси — і відсутність сміття на вулицях Нових Санжар, і прекрасні клумби із тисячами яскравих квітів, і десятки місць відпочинку, облаштованих для новосанжарців і гостей селища. І, як результат, захоплені відгуки про Нові Санжари від чисельних туристів та відпочиваючих.

Андрій Река зумів зробити довірене йому селище зразковим навіть в умовах сучасної України.

Він прагне зробити зразковою і всю державу. Саме тому прийняв рішення балотуватись до Верховної Ради України по виборчому округу № 149. Його девіз: «Від зразкового селища — до зразкової України».
Андрій Река — Ваш кандидат!

Він знає, що потрібно робити і як досягати результату.

 

Увага!

7 вересня 2012 року о 18:30 на телеканалі «Лтава» буде демонструватися документальний фільм про селищного голову Нових Санжар та кандидата у народні депутати України від «ВО»Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі № 149 Реку А. О.


Автор: Сергій СОЛОДОВИК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2012, 17:15 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації