Вхід | Реєстрація

Решетилівець за один день обікрав 3 двори

До чергової частини Решетилівського райвідділу міліції 7 вересня 2012 року надійшло повідомлення від одного із сіл Решетилівського району, Полтавської області, який повідомив про те, що цієї ночі невідома особа проникла до гаража на території його домогосподарства, звідки викрала велосипед марки «Україна», а з його автомобіля, який знаходився на подвір’ї, чотири аудіо колонки, флеш карту до магнітоли та особисті речі для риболовлі. При спілкуванні з потерпілим, з його слів, було встановлено, що сума завданих йому збитків становить 2000 гривень.

Цього ж дня правоохоронці отримали ще два звернення жителів цього ж села про крадіжки речей з власних автомобілів, які знаходилися на території їх домогосподарств, а саме двох барсеток з документами і банківськими картками, грошових коштів в сумі 1500 гривень, авто магнітоли та флеш карти до неї. Зі слів потерпілих, сума завданого їм збитку становить 2500 та 1650 гривень, відповідно.

Невдовзі, провівши ряд оперативно – розшукових заходів, працівники Решетилівського райвідділу вийшли на слід та затримали зловмисника. Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний мешканець одного із сіл Решетилівського району. Наразі по даним фактам вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Роман Кривозуб, старший інспектор Решетилівського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2012, 14:18 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації