Вхід | Реєстрація

Дискотека на вулиці до першої години ночі — незаконна

Дискотека на вулиці до першої години ночі — незаконна

До редакції надійшов лист від жительки Кобеляк Надії Чуйко, яка проживає неподалік дискотечного клубу «Фабрика». Жінка скаржиться на горластого ді-джея та гучну музику.

Цитуємо:

«Тільки-но настає вечір, звичайне бажання людини — спокійно відпочити у себе вдома. Та про це, у нашому випадку, залишається тільки  мріяти. Запитаєте чому? Та тому, що занадто підприємливі люди наскільки піклуються про нічні розваги нашої молоді, що забувають про пересічних мешканців, які живуть неподалік. А нам уже давно не по 20 років. На дискотеці «Фабрика» ціле літо лунала музика. Це чудово, коли вона звучить з 20 до 22 години ночі. Та потім до музики підключається ді-джей, який несамовитим голосом «зажигає» відвідувачів дискотеки до першої години ночі. А до якого часу працює дискотека не хвилює ані його, ані міську владу. Коли все стихає, то вже неможливо заснути і ходиш будинком, як примара. А зранку треба вставати на роботу, не всі ж працюють три дні на тиждень. А дискотека відбувається за розкладом. Ми не проти розваг та відпочинку молоді. Але просимо організаторів дискотеки піклуватися й про оточуючих. Досить дивно, що до цього часу ніхто не звернувся до міської влади, депутатів чи дільничних. А, може, хто й звертався, тільки чомусь відповідної реакції немає. Ми прохаємо не закривати дискотеку, а лише обмежити її тривалість та гучність. До речі, відпочивати можна і без такого скаженого крику ведучого та гучної музики».

До свого листа жінка додала перелік вулиць та провулків, жителі яких скаржаться на гучну музику на дискотеці. Це вулиці Стародніпропетровська, провулки Кірова, Тупіковий та Космонавтів.
За коментарем ми вирішили звернутися до секретаря міської ради Сергія Галушка. Він розповів, що рішенням міськвиконкому власнику дискотечного клубу «Фабрика» Олександру Казиріду дійсно був наданий дозвіл на роботу дискотеки у літній період до першої години ночі. Він мав стилу аж до другого вересня.

— По закінченню цього строку Олександр Григорович в усній формі звернувся до міської ради з проханням продовжити цей період. Але він отримав відмову, — сказав секретар міськради. — Влітку люди неодноразово зверталися до міської влади та писали скарги і на ді-джея, який кричить у мікрофон, і на гучну музику, і на те, що дискотека працює допізна. Ми намагались ці питання якось урегульовувати. На минулих вихідних, а це вже 7-8-9 вересня, дискотека працювала з порушеннями, бо закінчилась близько першої години ночі. ЇЇ закрили працівники міліції. Хай би дискотека собі працювала, тільки у закритому приміщенні, а не надворі.

За словами секретаря міськради, якщо дискотека відбуватиметься і надалів такому ж режимі — то це буде незаконно. І на ці порушення й надалі реагуватимуть правоохоронні органи.

— На наступну сесію буде винесено це питання, — продовжує Галушко. — Ініціативна група буде знову ініціювати продовження режиму роботи дискотеки. І я особисто буду не проти. Ми допускаємо, що вона буде працювати до першої години ночі, але тільки у закритому приміщенні. Тоді всі питання будуть зняті.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2012, 08:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації