Вхід | Реєстрація

Райспорткомітет інформує

Райспорткомітет інформує

5 вересня 2012 року в місті Полтава проходили змагання обласної спартакіади серед сільських голів і голів районних рад.

Програма змагань включала: пляжний волейбол, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату. Участь у цих змаганнях брали команди 19 районів області. Команда Кобеляцького району виступала у складі: Олександра Лося (с. Григоро-Бригадирівка), Василя Мірошниченка (м. Кобеляки), Сергія Гнатенка (с. Канави), Сергія Пилипенка (с. Кірово), Сергія Рубана (с. Жуки), Анатолія Няйка (с. Підгора), Миколи Блискуна (с. Василівка), Володимира Скляренка (с. Вільховатка), Миколи Скрильники (с. Бутенки). У змаганнях з пляжного волейболу команда Кобеляцького району у складі В. Скляренка та М. Скрильника посіла третє місце. А В. Мірошниченко та А. Няйко зайняли таку ж сходинку в гирьовому спорті. В абсолютній першості команда сільських голів Кобеляцького району стала переможцем спартакіади.

 

АНОНС

15 вересня 2012 року відбудуться чергові матчі чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу. 1 ліга: «Червоні Квіти» — «Динамо» Кобеляки, «Іванівка» — «Сокіл» Білики, «Бутенки» — «Спарта» Лутовинівка, «Спартак» Рибалки — «Дрижина» Дрижина Гребля, «Колос» Павлівка — «Урожай» Мідянівка, «Дашківка» — «Лан» Шенгури;

ІІ ліга: «Локомотив» Бутенки — «Сухинівка», «Василівка» — «Радянське», «Водник» Вільховатка — «Дніпро» Світлогірське, «Котовське» — «Прапор» Підгора, «Кірове» — «Добробут» Озера, «Красна SITI» Красне — «Оріль» Канави. Початок о 17 годині на полях команд вказаних першими.


Автор: Ярослав ЛОМАКОВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2012, 11:39 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації