Вхід | Реєстрація

У Стовбиній Долині відновлять змагання з мотоболу

У Стовбиній Долині відновлять змагання з мотоболу

У селі Стовбина Долина Новосанжарського району розпочато відновлювальні роботи на полі для гри в мотобол. Перша гра відбудеться 22 вересня, в день 75-річчя утворення Полтавської області. О 15:00 розпочнеться гра між командами ветеранів-мотоболістів Новосанжарського району та командою «Нива» з Вишняків.

Жителі та гості району знову зможуть насолоджуватися колись найулюбленішим видом спорту новосанжарців завдяки ініціативі районної влади та активній допомозі керівників агроформувань Володимира Хопти, Віктора Клюшника, Владислава Ківи, Михайла Васюти, Віталія Писаренка, Віталія Курочки, Євгена Гудима, стовбинодолинської сільської громади на чолі з головою Любов’ю Нестор. Запрошуємо всіх бажаючих на свято спорту.


Автор: Прес-служба Новосанжарської райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2012, 13:04 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації