Вхід | Реєстрація

Убивцю затримали на Харківщині

Кілька тижнів тому в селі Балівка у власному будинку була знайдена мертвою 86-річна місцева жителька. Її вбивцю правоохоронці шукали на території кількох областей. І минулої неділі знайшли.
Два тижні тому тіло бабусі зі слідами побоїв знайшли сусіди. Коли правоохоронці прибули на місце події, то побачили, що всі речі в будинки перевернуті та порозкидані — невідомий убивця, очевидно, шукав заощадження старенької. Саму власницю хати нічний візитер побив так, що від отриманих травм вона померла. Чи то таким чином намагався змусити її зізнатись, де сховала гроші, чи виливав злість за те, що не зміг поживитись кругленькою сумою.

Наступного ж дня новосанжарські правоохоронці розпочали пошуки убивці. І невдовзі напали на його слід. Він ішов спочатку за межі району. А потім і за межі області. Спочатку втікача намагалися затримати у Карлівці, але міліціонери спізнились буквально на кілька годин — злочинець переночував у своїх знайомих і подався далі. Із сусіднього райцентру він утік до іншої області — на Харківщину. Але міліціонери зуміли вистежити його і там. 16-го вересня група правоохоронців, яка складалася із начальника карного розшуку Віктора Шульги, капітана міліція Юрія Нездойминоги, старшого лейтенанта Олександра Єщенка та лейтенанта Володимира Гладуна, затримала підозрюваного у вбивстві на території Харківського району. За кілька годин його вже привезли до Нових Санжар і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У Новосанжарському райвідділі міліції повідомили, що наразі підозрюваний перебуває під вартою. Після проведення слідчих дій проти нього можуть порушити кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне убивство». Затриманому молодикові — 29 років. Проживав він у селі Руденківка. Раніше засуджений не був. До речі, у будинку старенької він так і не знайшов грошей, відкладених на «чорний день». І його здобиччю стали лише невелика частина коштів та речі убитої. У скільки саме чоловік оцінив життя бабусі, наразі з’ясовує слідство.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2012, 15:32 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації