Вхід | Реєстрація

12 заходів Олімпійського уроку НВК

12 заходів Олімпійського уроку НВК

Саме таку кількість міроприємств на честь олімпійського 2012 року ми запланували і провели під час Олімпійського уроку, який проходив на початку вересня за ініціативи Полтавського обласного відділення НОК України.

Програма включала у себе: веселі старти і конкурс малюнків для молодших класів, участь у районному, обласному і всеукраїнському турнірах з настільного тенісу, спортивне свято трьох команд (ЗОШ № 2, школи-інтернату та НВК № 1), внутрішні змагання з бігу на короткі дистанції, стрибків у довжину з розбігу, метання м’яча на дальність, виховні години на олімпійську тематику, кубок НВК з міні-футболу.
А почалося все з урочистої лінійки-відкриття, на яку були запрошені Василь Мірошниченко, заступник голови Кобеляцької районної ради, і Володимир Крайник, учасник естафети олімпійського вогню «Москва-80». Свято продовжилося театралізованим дійством. Учасники змагань винесли олімпійський прапор і вогонь та запустили в небо повітряні кульки.

Змагання розпочалися веселими стартами, де учні 1-4 класів змагалися у спритності, швидкості та координації рухів. У конкурсі малюнків «Олімпіада учнями дітей» кращими визнані Віталій Дрофа, Вадим Кизим, Олександр Мельник, Яна Явтушенко, Аліна Гозіна, Яна Шапка. Призерами кубку НВК з міні-футболу стали команди 11-Б, 11-А та 10-Б класів. Найкращі результати з легкоатлетичних видів показали: Анна Письменна, Аліна Мороз, Анжеліка Самойленко, Віталій Кинько, Олег Гоменко, Богдан Денисов.

9 учнів стали учасниками чемпіонату Полтавської області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 1998 року народження, що проходив 6 вересня у Кременчуці. Тут призерами стали Анна Грабар, Софія Варич і Наталія Попп. Анна Грабар стала переможницею районного турніру з настільного тенісу в День фізичної культури та спорту. А 8 і 9 вересня Кобеляцький НВК № 1 приймав учасників Всеукраїнської відкритої ліги настільного тенісу серед хлопчиків та дівчаток 2000 року народження. Друге місце тут посіла Ганна Грабар. У змаганнях з міні-футболу, які проходили за участю трьох команд, наша збірна юнаків зайняла перше місце. У всіх класах пройшли виховні години, де учні знайомились з історією та розвитком олімпійського руху в Україні та світі.

Наостанок учні молодших класів, взявшись за руки, утворили п’ять олімпійських кілець. Усього в заходах Олімпійського уроку взяли участь більше 700 учасників. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, а учасники конкурсу малюнків — пам’ятними призами із символікою НОК України.


Автор: Борис АНДРОНОВ, вчитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2012, 17:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації