Вхід | Реєстрація

«Кубок Василя»

«У здоровому тілі здоровий дух», — саме за таким педагогічним підходом працює колектив учителів та вихованців Бродщинської ЗОШ І-ІІ ст. Підтвердженням цього є щорічні перемоги учнів на спортивних змаганнях різних рівнів. А похвалитися вчителю фізкультури Сергію Митьку та його юним спортсменам справді є чим. Це і загальнокомандна перемога у районній Спартакіаді серед школярів, участь в обласних змаганням з легкоатлетичного багатоборства «Дружба» та перше місце в районних змаганнях з футболу.

З великою відповідальністю та завзяттям увесь шкільний колектив готується до проведення Тижня спорту та головної події — Олімпійського уроку, що приурочені Дню фізичної культури та спорту. Тому що саме в цей день своїми силами можуть помірятися учителі, учні, батьки та жителі села.

Цьогорічні змагання були присвячені пам’яті Василя Прокопича Тюпки, учителя математики та активного учасника шкільних та районних змагань.

Розпочалася спартакіада із забігу на коротку дистанцію, в якій змагалися учні трьох вікових груп. Кращі результати показали: Сергій Підгорний (9 кл.), Юлія Толишова (8 кл.), Анна Кучугура (6 кл.) та Максим Власенко (4 кл.).

Свято продовжилося грою з міні-футболу, де змагалися спарені збірні хлопців і дівчат.

Та найцікавіше було попереду, коли на футбольному полі з’явилися команди вчителів та батьків, випускників, збірна учнів, а також жителів села. Гра була напруженою та пам’ятною. У запеклій боротьбі перемогу отримали випускники, які лише за різницею м’ячів обійшли збірну вчителів та батьків.

Директор школи Ольга Яріз привітала учасників і призерів змагань та нагородила їх грамотами й дипломами, а команді випускників вручила перехідний приз «Кубок Василя».


Автор: Сергій Митько, вчитель фізичного виховання Бродщинської ЗОШ І-ІІ ст.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2012, 11:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації