Вхід | Реєстрація

Працівники ДАІ показують водіям відео

Працівники ДАІ показують водіям відео

З метою профілактики та попередження дорожньо-транспортних пригод працівники ДАІ проводять роз’яснювальну роботу.

Минулої середи подібна акція відбулась на стаціонарному посту ДПС № 2 «Сухинівка». До приміщення посту інспектори запросили шістьох водіїв. Капітан міліції Олександр Пасько спочатку зачитав коротку інформацію. У ній йшлося про кількість аварій та жертв, спричинених порушеннями правил дорожнього руху. Він наголосив, що у поточному році на території Полтавської області сталося 660 автомобільних пригод, у яких загинуло 149 осіб і 840 отримали тілесні ушкодження. Олександр Пасько звернув увагу присутніх на те, що основними причинами виникнення дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкості, порушення правил обгону та маневрування, проїзду перехресть та нехтування правилами дорожнього руху пішоходами. Адже саме за участю останніх на території області цього року сталося 178 ДТП, у яких загинули 33 особи.

Після короткої інформації присутнім увімкнули п’ятихвилинний відеоролик. Спочатку водії ознайомилися із декількома статтями Кримінального кодексу, які пов’язані з порушеннями правил дорожнього руху. А насамкінець страшні кадри із життя: безліч понівечених автомобілів та покалічених людей. Саме вони, гадаємо, відбилися у підсвідомості водіїв.

Уже в особистій розмові капітан міліції наголосив, що подібні акції тепер відбуватимуться щоденно.

— Відео намагатимемось показувати кожному порушнику, — стверджує Олександр Пасько, — можливо, у когось воно відіб’ється у пам’яті. Тоді, сподіваюсь, аварій на дорогах стане менше.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2012, 14:30 | Кобеляки | Цікаве
1. O_Sedoy / 23 вересня 2012, 17:48
Дурдом... А если я спешу? А если я терпеть не могу видео? На каком основании вообще остановили? Разве есть повод "для просмотра видео"?
2. водій / 23 вересня 2012, 20:23
Не ті відеоролики вони показують.
Ось на такий відеоролик, водії самі з*їхалися б сотнями )) Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації