Вхід | Реєстрація

Центр культури та дозвілля — за місяць до відкриття

Центр культури та дозвілля — за місяць до відкриття

Оновлений після капітального ремонту «Кінотеатр» відкриють 20-го жовтня.У приміщенні та біля нього вже тиждень тривають ремонтні роботи. За цей час встигли чимало. На 20 жовтня у Нових Санжарах заплановане відкриття «Центру культури та дозвілля» (кінотеатру «Нові Санжари»), оновленого після капітального ремонту.

З 2002-го року приміщення постійно знаходиться у стадії ремонту, але час від часу його ще використовували для проведення різних заходів. А років чотири тому використання припинилося взагалі.

На цей час у приміщенні та біля нього вже тиждень тривають ремонтні роботи.

Підходячи до «Центру культури та дозвілля», бачимо, що більша частина площі перед сходами викладена сірою брущаткою замість колишньої плитки. Знадвору робітники займаються оновленням стін.

Виконроб Леонід Савич повідомив, що станом на 17 вересня укладено брущатки 600 кв. м, а пофарбовано фасадів 540 кв. м. Розпочаті роботи з будівництва підпорної стіни з буту.

У приміщенні ведуться роботи з циклювання, фарбування підлоги, укладення плитки QSB по проходах та перед сценою, а також зі світлового і звукового оснащення залу. За словами робітників, у залі більшу частину ремонтних робіт уже виконано.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації