Вхід | Реєстрація

Раз майданчик, два майданчик

Раз майданчик, два майданчик

Футбольний майданчик зі штучним покриттям, розташований у Кобеляках поряд із сквером Богдана Хмельницького, давно зажив доброї слави у місцевих жителів. Справжні баталії на ньому киплять день і ніч. Схоже, що поряд із ним невдовзі з’явиться нова схожа споруда.

У всякому випадку, під час чергового засідання міськвиконкому мова йшла саме про будівництво нової спортивної споруди. Якщо бажання міської влади стане дійсністю, на новому міні-стадіончику можна буде грати не лише у футбол, а й у баскетбол та волейбол.

А все почалося з того, що до міського бюджету досить несподівано надійшла досить велика сума грошей. Конкретніше — один мільйон чотириста тисяч гривень. Ці гроші бюджет отримав у якості нотаріального збору. Відбулася серйозна ділова угода, пов’язана із підприємством «Белгранкорм». Частина податкових зборів від неї залишилась у кобеляцькому міському бюджеті.

Міський голова Олександр Ісип, коментуючи надходження грошей, наголосив, що частина із них обов’язково буде витрачена на спорт. А для того, щоб ним займатися, потрібні спеціальні споруди і приміщення. Так, у Кобеляках давно говорять про необхідність спорудження критого хокейного майданчика чи басейну. Та в міській раді повідомили, що на сьогоднішній день мрії про це мріями і залишатимуться. Адже вартість подібних споруд коливається від 5 до 10 мільйонів гривень. А потім ще кількасот тисяч щорічно потрібно витрачати на їх утримання. І тому було прийнято рішення про будівництво майданчику для ігрових видів спорту — футболу, баскетболу, волейболу. Орієнтовна вартість цього проекту — 500 тисяч гривень. Інша частина грошей, котрі надійшли, швидше за все витратять на придбання нового бульдозера і піскорозкидача.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2012, 12:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. New York / 26 вересня 2012, 06:58
1. Олексій пише:
«Цікаво що воно за угода така.... »

А журналісту не цікаво )))
2. Maximus / 30 вересня 2012, 16:42
Угу, 500 тис.... тисяч 300 на майданчик, все інше в карман... Чи може сітку-рабицю золоту куплятимуть?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації