Вхід | Реєстрація

На День визволення у Нових Санжарах заклали капсулу

На День визволення у Нових Санжарах заклали капсулу

23-го вересня у Нових Санжарах відзначали потрійне свято — День селища, День визволення Новосанжарщини від фашистських загарбників та 75-річчя Полтавської області.

Цього дня представники новосанжарської влади передали своєрідне послання майбутнім поколінням. Коли біля пам’ятника Слави зібралися на урочистості кілька сотень новосанжарців, ведучий зачитав звернення жителів району до новосанжарців 2062-го року. Після цього голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, голова районної ради Володимир Левицький та голова районної ветеранської організації В’ячеслав Семиволос заклали капсулу із зверненням до нащадків на місці будівництва майбутньої алеї Слави.

Після мітингу та покладання квітів до пам’ятника Слави учасники свята перейшли до парку Перемоги. Тут кожен міг оглянути виставку композицій, яку влаштували працівники установ та організацій, шкіл та садочків селища.

Потім керівники району піднялися на сцену і привітали усіх із потрійним святом. Сергій Шовкопляс багато говорив про високі рейтинги і Полтавської області, і Новосанжарського району, про те, що потрібно не зупинятися, а рухатися далі. З вітальними словами звернулися до жителів Нових Санжар та гостей району голова райради Володимир Левицький та селищний голова Андрій Река. Виступив перед новосанжарцями і гість із Росії — заступник голови Грайворонської райдержадміністрації Олег Томілін. Він висловив захоплення гостинністю та працелюбністю новосанжарців і зазначив:

— Я приехал сюда и увидел в глазах ваших людей уверенность в завтрашнем дне. Это значит, что будущее у вас есть и оно будет еще лучшим!

Після вітальних виступів керівники району вручили нагороди та почесні відзнаки. Так ювілейні відзнаки голів обласної державної адміністрації та обласної ради отримали керуючий відділенням ТОВ «Агрофірма «Аршиця» Віктор Тищенко, директор приватного підприємства «Пашуба» Сергій Пашуба, керуючий Новосанжарським управлінням з експлуатації газового господарства Григорій Перерва, старший прокурор району Олександр Дубович, ветеран праці Анатолій Віблий, директор КП «Інформаційний центр «Новосанжарщина» Олександр Зінченко, Драбинівський сільський голова Зоя Короленко, директор ДП «Новосанжарське лісове господарство» Василь Красюк, учитель іноземної мови Новосанжарського НВК Ольга Сіврюк і начальник філії ПАТ «Полтаваобленерго» Володимир Остапчук. Грамотами Полтавської облдержадміністрації нагородили директора Лелюхівського будинку культури Ніну Синягівську, директора ПП «Шерешило» Олександра Шерешила та директора оздоровчо-виховного закладу «Орлятко» Анатолія Кожухаренка.

Після завершення урочистої частини відділ культури і туризму райдержадміністрації порадував присутніх чудовим концертом за участю самодіяльних артистів Новосанжарщини. Цього разу концерт вийшов незвичайним, тому що разом із новосанжарськими артистами на сцену виходили і представниці Російської Федерації — вокальний колектив «Почаївські дівчата» з Грайворонського району.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2012, 18:56 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації