Вхід | Реєстрація

Працівники установ виконання покарань змагалися у «Динаміаді-2012»

Працівники установ виконання покарань змагалися у «Динаміаді-2012»

28 вересня 2012 року працівники установ виконання покарань Полтавської області прийняли участь у спортивних змаганнях «Динаміада – 2012».  Відкривали турнір начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв та  заступник голови Полтавської обласної організації ФСТ «Динамо» України Олексій Більчич.

Всього у змаганнях взяло участь 9 команд. Спортсмени виборювали перемогу у таких дисциплінах як підтягування на перекладині, легкоатлетичний крос (1000 метрів), біг-естафета 4 по 100 м, гирьовий спорт та перетягування канату.

Окрім цього було проведено фінальний етап чемпіонату управління в області з міні-футболу.

За результатами напруженої боротьби у протистоянні команд з міні-футболу переможцем визначено команду Кременчуцької виховної колонії. Друге місце здобула команда Божковської виправної колонії (№16). Почесне третє місце, другий рік поспіль виборола команда Полтавської виправної колонії (№64).
Першість у «Динаміаді-2012» виборола команда Надержинщинської виправної колонії (№65). Друге місце – Полтавський слідчий ізолятор. Почесне третє місце зайняла команда Крюківської виправної колонії (№29).

Команди-призери змагань були нагороджені пам’ятними кубками, які надано Полтавською обласною об’єднаною організацією Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби.  Також вручено дипломи  відповідного ступеню та цінні подарунки від ФСТ «Динамо».  Але саме головне те, що всі учасники змагань отримали заряд бадьорості та оптимізму.


Автор: Алла Торяник, головний спеціаліст у зв’язках із ЗМІ та громадськістю Управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2012, 16:01 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації