Вхід | Реєстрація

Райспорткомітет інформує

29 вересня 2012 року пройшли матчі 18 туру чемпіонату РО ВФСТ «Колос» з футболу серед команд 1 ліги. Лідери вибороли чергові перемоги. «Дрижина» не відчула спротиву «Іванівки» і здобула переконливу перемогу з рахунком 5:0, «Червоні Квіти» взагалі не напружувались, адже білицький «Сокіл» на гру не з’явився. Центральним матчем туру був поєдинок команд, які знаходяться на другій та третій сходинках турнірної таблиці — «Спарта» Лутовинівка та «Динамо» Кобеляки. З мінімальним рахунком 1:2 перемогу здобула команда «Динамо» і вийшла на друге місце. Результати інших матчів: «Бутенки» — «Урожай» Мідянівка — 0:3, «Спартак» Рибалки — «Лан» Шенгури — 3:2, «Колос» Павлівка — «Дашківка» — 1:1.

У другій лізі зіграно матчі 22 туру першості РО ВФСТ «Колос» з футболу. Ось їх результати: «Локомотив» Бутенки — «Радянське» — 1:4, «Сухинівка» — «Маяк» Орлик — 1:3, «Водник» Вільховатка — «Добробут» Озера — 3:2, «Котовське» — «Оріль» Канави — 3:0, «Кірове» — «Красна SITI» — 7:2. Лідер ІІ ліги світлогірський «Дніпро» несподівано поступився команді «Василівка» з рахунком 2:1.

У прем’єр-лізі чемпіонату Полтавської області з футболу зіграно матчі 15 туру. Кобеляцький «Колос» зустрічався в Полтаві з командою СК «Полтава». Цей матч мав надзвичайно важливе значення для юнаків «Колоса». Адже ці команди перед звітним туром займали 1 та 2 місця: юнаки «Колоса» на два очки випереджали футболістів СК «Полтава», в яких, щоправда, була гра в запасі. Матч закінчився 2:1 на користь господарів. Дорослі поступилися з рахунком 5:0.


Автор: Ярослав ЛОМАКОВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2012, 08:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації