Вхід | Реєстрація

Райспорткомітет інформує

6 жовтня 2012 року відбулися матчі 19 туру чемпіонату РО ВФСТ «Колос» з футболу серед команд І ліги. Центральним поєдинком туру було протистояння команд, які займали 1 та 2 сходинку турнірної таблиці — «Дрижина» Дрижина Гребля та «Динамо» Кобеляки. Господарі майданчика футболісти Дрижиної Греблі здобули перемогу з рахунком 3:1 і перед заключними 3 турами на 11 очок випереджають найближчих переслідувачів — команди із Лутовинівки та Червоних Квітів. Результати інших матчів: «Колос» Павлівка — «Червоні Квіти» — 1:1, «Спарта» Лутовинівка — «Сокіл» Білики — 5:0, «Урожай» Мідянівка — «Іванівка» — 5:1, «Лан» Шенгури — «Бутенки» — 3:0, «Дашківка» — «Спартак» Рибалки —1:1.

У другій лізі зіграно матчі 23 туру. Лідер серед команд 2 ліги світлогірський «Дніпро», у день коли проводилось спортивне свято, порадував своїх глядачів видовищною і найголовніше результативною грою. З рахунком 7:0 вони перемогли команду «Сухинівка». Ще більш переконливо команда «Кірове» здолала команду «Локомотив» Бутенки — 8:0. Нічийні результати зафіксовано в поєдинках «Маяк» Орлик — «Радянське» 2:2 та «Оріль» Канави — «Водник» Вільховатка 1:1. З однаковим рахунком 3:2 «Прапор» Підгора переміг вдома «Василівку», а «Котовське» на виїзді команду села Красне. Турнірна ситуація у другій лізі така, що зміни у верхній її частині відбуваються після кожного туру. Команда «Дніпро» Світлогірське має в своєму активі 44 очки, друге — третє місця ділять відповідно «Кірове» та «Радянське по 38 очок, 37 очок має команда «Прапор», по 35 очок набрали команди «Маяк» Орлик та «Котовське». Тут боротьба за призові місця та потрапляння у вищу лігу обіцяє бути дуже запеклою. Всі перелічені команди мають для цього непогані шанси. До кінця першості залишилися 3 тури.

7 жовтня 2012 року на районному стадіоні «Колос» відбулися ігри 16 туру чемпіонату Прем’єр-ліги Полтавської області з футболу. Команда «Колос» Кобеляки приймала на своєму полі команд «Атлант» із Семенівки. Юнаки «Колоса», які першими вийшли на поле, зуміли здобути перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Не підвели цього разу і дорослі. Вони здобули перемогу з більш переконливим рахунком 2:0 і перед заключними 2 турами, нарешті, залишили останню сходинку турнірної таблиці.

 

АНОНС

13 жовтня 2012 року пройдуть матчі 20 туру чемпіонату РО ВФСТ «Колос» з футболу серед команд І ліги. Зустрічаються команди: «Червоні Квіти» — «Спарта» Лутовинівка — центральний матч туру, «Сокіл» Білики — «Дрижина» Дрижина Гребля, «Динамо» Кобеляки — «Урожай» Мідянівка, «Іванівка» — «Лан» Шенгури, «Бутенки» — «Дашківка», «Спартак» Рибалки — «Колос» Павлівка.

Цього ж дня відбудуться матчі 24 туру першості РО ВФСТ «Колос» серед команд ІІ ліги: «Локомотив» Бутенки — «Маяк» Орлик, «Радянське» — «Дніпро» Світлогірське — центральний матч, «Сухинівка» — «Прапор» Підгора, «Василівка» — «Добробут» Озера, «Водник» Вільховатка — «Красна» SITI» Красне, «Котовське» — «Кірове». Початок матчів о 16.00.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2012, 10:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації