Вхід | Реєстрація

Стародніпропетровську почали ремонтувати

Стародніпропетровську почали ремонтувати

Райавтодорівці обіцяють поки що провести грейдерування та ямковий ремонт асфальтного покриття на проїжджій частині. Керівництво Кобеляцької міськради налаштоване більш оптимістично.

На початку минулого тижня на вулиці Стародніпропетровській з’явилась потужна техніка та працівники «Райавтодору». Вони почали вирівнювати і чистити від бруду проїжджу частину. Як відомо, вулиця Стародніпропетровська є однією з найбільш проблемних у Кобеляках. Через величезні і застарілі вибоїни в асфальті рух транспорту на ній був не те що некомфортним, а навіть небезпечним. Місцеві жителі неодноразово звертались до різних органів влади із проханням привести проїжджу частину Стародніпропетровської до належного порядку. Керівництво міста обіцяло відремонтувати багатостраждальну вулицю. Але грошей для цього не було.

Та ось на початку 2012 року міський голова Олександр Ісип повідомив, що завдяки спільному фінансуванню із кобеляцького та обласного бюджетів роботи врешті-решт розпочнуться. Міськрада заплатила за проект, а облрада повинна виділити кількасот тисяч гривень на сам ремонт дорожнього покриття.

У середу нам вдалося поспілкуватися із працівниками «Райавтодору», які трудились на Стародніпропетровській. Вони повідомили, що розпочали вирівнювання дорожнього покриття за допомогою грейдера. Далі мають «залатати» найбільш глибокі вибоїни по всій вулиці. Чи встигнуть покласти навесні асфальт — робітники не знали. За їх словами, все залежатиме від вчасного фінансування. Поки що «Райавтодор» працює в борг. Початкова стадія робіт обійдеться у кілька десятків тисяч. І її можна завершити за тиждень. А ось на повну реконструкцію дорожнього покриття власних ресурсів «Райавтодору» не вистачить. Дорогоцінний асфальт у борг шляховикам ніхто не надасть. «Якщо гроші будуть, то до кінця місяця заасфальтуємо всю дорогу. Але це навряд чи можливо. Швидше за все, продовжимо у 2013 році», — прокоментували райавтодорівці.

Секретар міськради Сергій Галушко налаштований більш оптимістично. Він повідомив, що перший фінансовий транш «Райавтодору» має надійти вже в понеділок. І за два-три дні Стародніпропетровську почистять і «залатають». А невдовзі надійдуть гроші і на придбання асфальту.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2012, 16:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації