Вхід | Реєстрація

Триває операція «Перевізник»

Триває операція «Перевізник»

З метою попередження та профілактики аварійності на пасажирському транспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв та підвищення технічної готовності транспортних засобів, які залучаються для перевезення людей, з 1  по 19 жовтня 2012 року в області проводяться  заходи з профілактики аварійності на пасажирському транспорті.

Працівників ДАІ непокоїть стан транспортної дисципліни серед водіїв, які здійснюють пасажирські перевезення. Чергові постійно фіксують порушення Правил дорожнього руху, які допускають водії мікроавтобусів та автобусів незалежно від форм власності. Якщо оцінювати перші дні проведення заходів, то працівниками взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 роти ДПС ДАІ виявлено 9 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів.

Працівники ДАІ звертатимуть увагу не лише на порушення водіями Правил дорожнього руху, а й на те, як здійснюються перевезення, як надаються послуги пасажирам. Залишається гострим питання перевезення пасажирів понад встановлену норму. Переважна більшість водіїв мікроавтобусів, які працюють у режимі маршрутного таксі, перевозять стоячих пасажирів, про те кожному повинно бути надане місце для сидіння.

Кожен з нас сідаючи в громадський транспорт, довіряє своє життя в руки невідомої людини - водія, і в праві вимагати від нього, щоб перевезення було безпечним і комфортним.


Автор: Олександр ПАСЬКО, командир взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 роти ДПС ДАІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2012, 13:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації