Вхід | Реєстрація

Чому Центральний пляж засипають сміттям?

Чому Центральний пляж засипають сміттям?

Минулого тижня до редакції звернулись місцеві жителі та розповіли, що на Центральному пляжі розкидано багато сміття, яке ніхто не прибирає.

Ми вирішили приїхати на пляж, аби на власні очі пересвідчитись в отриманій інформації. Приїхавши на місце, журналісти, справді, побачили гори пластикових і скляних пляшок та багато іншого побутового сміття майже біля кожної з лавок.

Через декілька днів за коментарем ми звернулися до міського голови Олександра Ісипа. Переповівши йому нещодавно побачене, очільник міста розповів, що з першого червня до п’ятнадцятого вересня на Центральному пляжі працювала людина, яка прибирала територію щодня. Сьогодні там прибирають комунальники. За словами міського голови, це буває один-два рази на тиждень.

— Оскільки на минулих вихідних у Кобеляках було сонячно і стояли теплі, погожі дні, то люди там відпочиваючи, залишили багато сміття, — каже Олександр Ісип. — Тому за наказом директора сервісної служби комунальники до цього часу мали вже все прибрати. Та на жаль, людини, яка б робила це частіше на даний момент немає. Влітку на Центральному пляжі працював чоловік, який виконував обов’язки і рятувальника, і прибиральника. Тому, пляжна територія в літній період була чистою від сміття та бур’янів.

За словами міського очільника, комунальники, в першу чергу прибирають громадські місця: цвинтар, зупинки та парки. І на жаль, людей для роботи не вистачає. Адже для повноцінної роботи з прибирання міста від сміття необхідно 45-50 людей, а в Кобеляках працює лише 9. Плюс до всього, 3-4 людини направляють з Центру зайнятості.

— Тому прибирання на пляжі регулярні, та не щоденні, — підсумував міський голова.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2012, 08:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації