Вхід | Реєстрація

На семінарі у податковій

На семінарі у податковій

Про зміни в реєстраційних даних фізичних осіб, про заповнення розрахункових документів з оновленими кодами призначення платежу, про екологічний податок, про плату за землю, про сплату збору за водокористування роз’яснювала на семінарі начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ Яна Капліна.

Податкове законодавство постійно вдосконалюється, зазнаючи суттєвих змін. Саме тому, працівники Кременчуцької ОДПІ проводять для краян різноманітні заходи з роз’яснення податкового законодавства. Адже тільки обізнаний платник податків грамотно та вчасно може виконати свої податкові зобов’язання.

Предметом обговорення на семінарі, який відбувся наприкінці минулого тижня у податковій, були зміни до Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI, внесені Законом України “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби і у зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні” від 5 липня 2012 року №5083 - VI, інші нагальні питання, які потребують негайного доведення їх до платників податків.

Семінар відбувся у форматі запитів-відповідей та активної дискусії його учасників.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2012, 15:32 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації