Вхід | Реєстрація

Створення «Фінансофого інтерполу»

Українська податкова міліція виступила з ініціативою створення «Фінансофого інтерполу»

Створення міжнародної системи обміну інформацією про податкові злочини стало одним з завдань засідання Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав – учасниць СНД , яке відбулося наприкінці вересня 2012 року в м. Одесі.

Під час засідання головою Координаційної ради органів податкових (фінансових) розслідувань країн СНД було обрано першого заступника Голови ДПС України – начальника податкової міліції Андрія Головача.

Однією з перших ініціатив  податкової міліції України є створення спеціального форуму – органу оперативної співпраці між службами фінансових розслідувань різних країн.

В разі підтримки вказаної ініціативи, буде поставлено питання про створення робочої групи, яка напрацює принципи та інструменти такого форуму. По суті, він має стати своєрідним фінансовим Інтерполом, який  буде протидіяти  міжнародній економічній злочинності.


Автор: Штаб ВПМ Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2012, 16:39 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації