Вхід | Реєстрація

12 голів під дощем

У останньому домашньому поєдинку цьогорічної обласної першості з футболу новосанжарський «Стандарт» розгромив аутсайдера чемпіонату — «Дружбу» з Очеретуватого.

Цей матч взагалі міг не відбутися. По-перше, тому що команда гостей прибула на гру із запізненням. По-друге, тому що після сильного дощу, який лив над Новими Санжарами 14-го жовтня, поле центрального стадіону частково перетворилося на басейн для водного поло. Утім, судді і представники таки прийняли рішення проводити гру. І команди вийшли на поле.

Пристосуватися до гри у таких екстремальних умовах було непросто. М’яч постійно застрягав у калюжах і вибити його відтіля було справою непростою. Крім того, на мокрій траві круглий постійно прискорювався. Це створювало додаткові складності для воротарів. Першими це зрозуміли футболісти «Стандарту». І одразу ж скористалися незвичайними погодними умовами. Причому, двічі поспіль. Обидва рази з далекої відстані пробивав Сергій Соломашенко. І м’яч повз воротаря влітав у сітку воріт суперників. 2:0 — вже на початку гри. Здавалося, що новосанжарці розгромлять суперника ще до перерви. Але «Дружба» дуже швидко провела два голи у відповідь і рахунок зрівняла — 2:2. Щоправда, на більше гостей не вистачило. Далі забивали переважно футболісти господарів: 3:2, 4:2, 5:2… Свої імена у рядок «Автори голів» внесли Владислав Мокляк, Владислав Олійник, Олег Міщенко, Вадим Шовковий, Максим Калюжний та Павло Красноплахтич. Особливо красивим видався м’яч останнього. Павло потужно пробив зі штрафного метрів із сорока. М’яч по дузі оминув стінку, опустився вниз і від поперечини влетів за лінію воріт. Головний претендент на звання «Гол сезону», не менше.

На зливу м’ячів від господарів гості зуміли відповісти лише двома голами у наші ворота. 8:4 — найкрупніша перемога для цьогорічного «Стандарту». І нехай по турнірній таблиці вона нашу команду не підняла, проте різницю м’ячів хоч трохи, але покращила.

Останній поєдинок цьогорічного чемпіонату «Стандарт» проведе на виїзді. 21-го жовтня у Хоролі наші футболісти зіграють із місцевим «Металістом».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2012, 13:29 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації