Вхід | Реєстрація

Представник ГО «Велополтава» взяв участь у конференції «Велофорум-2012»

Представник ГО «Велополтава» взяв участь у конференції «Велофорум-2012»

11-13 жовтня 2012 року в Євпаторії (АР Крим) відбулася четверта міжнародна конференція "Велофорум-2012". Мета конференції - покращення екологічної модернізації міської транспортної інфраструктури в Україні шляхом підвищення знань та мотивації громадських активістів, представників органів місцевого самоврядування та всіх зацікавлених громадян.

В ході форуму обговорювалися такі теми, як інвестиції в велосипедний туризм, реалізація велотранспортной політики в Україні, роль та розвиток громадських велосипедних організацій, організований велосипедний туризм в Криму.

В якості лекторів були запрошені європейські та українські експерти по міському транспортному плануванню. Участь у форумі також взяли працівники органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій та велоклубів з Криму і ряду міст України.

- Важливими факторами успіху знакування туристичних шляхів є ініціатива та бажання громадськості, зацікавленість представників туристичного бізнесу, сприяння органів влади. - зазначив Юрій Репало, представник Громадської організації "ВЕЛОПОЛТАВА", у своїй доповіді "Перший досвід маркування туристичних шляхів (маршрутів) на Полтавщині". Крім цього він зазначив, що в Україні на жаль не має чіткої нормативно-правої бази у сфері розробки та ознакуванні туристичних шляхів з активними способами пересування. А це в свою чергу ускладнює роботу по знакуванню.

Організаторами Велофоруму були Асоціація велосипедистів Києва у співпраці з органом виконавчої влади м. Євпаторії за підтримки кількох міжнародних організацій:  Європейської федерації велосипедистів (ECF), Фонду ім. Гайнріха Бьолля та Німецького товариства технічної допомоги (GIZ).
Для учасників велофоруму була також проведена пізнавальна екскурсія курортним містом Євпаторія.


Автор: www.velopoltava.blogspot.com/2012/10/iv-2012.html


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2012, 13:53 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації