Вхід | Реєстрація

У Біликах відкрили спортмайданчик

У Біликах відкрили спортмайданчик

У середу на території Білицької загальноосвітньої школи № 1 відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу вартістю у 600 тисяч гривень.

11:30. Біля спортивного поля збираються майже всі учні та педагоги школи. Учителі та директор метушаться і перевіряють, чи все готове для проведення урочистостей. Біля школи стоять дівчата переодягнені у спортивну форму. Дізнавшись, що ми з засобів масової інформації повідомляють: «А серед нас є чемпіонка України!». Ми підходимо ближче, аби познайомитись. Дівчина представилась Діаною Мухою. І розповіла, що вона двічі виборола звання «Кращого воротаря України». І пообіцяла, що з будівництвом спортивного майданчика вона буде більше тренуватися і невдовзі стане чемпіонкою світу.

12:00. На воротях школи дівчата в українському вбранні зустрічають гостей з району та області і проводжають до майданчика. Право відкрити його та перерізати стрічку надали селищному голові Ользі Киричко, голові Кобеляцької РДА Анатолію Таранушичу та першому заступнику голови Полтавської обласної ради Володимиру Онищенку. Далі їх запрошують зайти на територію поля і зайняти місця на імпровізованій сцені.

Ведуча оголошує про відкриття урочистостей. На поле під стройову музику один за одним виходять спортсмени на чолі з їхніми тренерами. Їх вітають гучними оплесками та вигуками. Далі вносять державний Прапор і надають слово представникам влади.

Анатолій Таранушич провів невеликий екскурс в історію, коли майданчик тільки планували будувати. Розповідає, скільки для цього було залучено людей, скільки часу та грошей. Що стосується останнього, то загальна вартість майданчика становить близько 600 тисяч гривень. З них — 300 тисяч виділені з обласного бюджету. На завершення свого виступу голова РДА дякує всім тим, хто був причетний до будівництва цього майданчика.

Далі з вітальними словами до присутніх звертаються Володимир Онищенко, Ольга Киричко та директор школи Олена Іванченко.

Селищний голова у своєму виступі у першу чергу дякує тим, хто профінансував будівництво майданчика і звертається до молоді, аби ті берегли його. Адже збудоване спортивне поле спільними зусиллями обласної влади та усієї білицької громади.

Після слів виступаючих грамотами та подяками відзначають тих, хто сприяв та брав участь у будівництві футбольного поля. А настоятель Свято-Миколаївського храму отець Ігор освячує його.

Далі право вдарити перший м’яч у ворота надають ветерану спорту Олексію Жуку. А приймає його Діана Муха, яка влучно ловить «шкіряну кулю». Після чого відбувається невелика концертна програма. Діти дарують присутнім пісенні номери.

Загалом, дійство триває майже півтори години. На завершення свята в небо випускають безліч різноманітних повітряних кульок. Після чого відбувся перший товариський футбольний матч на новому спортивному майданчику.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2012, 10:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації