Вхід | Реєстрація

Деякі виборці свідомо псували бюлетені

Деякі виборці свідомо псували бюлетені

Напевне таким чином громадяни компенсували відсутність графи «Не підтримую жодного кандидата» у виборчих бюлетенях.

До речі, деякі психологи пояснюють феноменальний успіх партії «Свобода» саме відсутністю можливості голосувати проти всіх. Нібито виборці думають: «Не даєте висловитися проти всіх? Отримуйте «Свободу» у парламенті. Не я, так націоналісти вам крові поп’ють!» Справедливості заради потрібно відзначити, що такі оцінки і трактування з’явились вже після виборів. І тому мають сумнівну цінність. От якби психологи передбачали такий феномен ще не початку голосування...

Деякі виборці свідомо псували бюлетені. Про один із таких випадків нам розповів спостерігач, котрий працював у Кобеляках. Чоловік сказав: «Приїхали ми до бабусі, яка голосувала на дому. Довго і терпляче пояснювали їй, як ставити позначки, а вона так хитро лан нас глянула і каже: «Я знаю, що робити». А потім демонстративно перекреслила весь бюлетень.

Щоправда, відсоток таким чином зіпсованих бюлетенів виявився дуже малим. Швидше за все, радикально налаштовані виборці просто не пішли голосувати.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2012, 11:47 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації