Вхід | Реєстрація

Райспорткомітет інформує

З 5 травня по 27 жовтня 2012 року проходили змагання чемпіонату та першості РО ВФСТ «Колос» з футболу серед команд І та ІІ ліги, участь в яких взяли 25 колективів сільських громад району (12 у І лізі та 13 у ІІ). Заключні матчі, які відбулися 27 жовтня, принесли такі результати. І ліга: «Червоні Квіти» — «Дрижина» Дрижина Гребля — 1:1, «Спарта» Лутовинівка — «Урожай» Мідянівка — 1:2, «Сокіл» Білики — «Лан» Шенгури — +:-, «Динамо» Кобеляки — «Дашківка» — 2:1, «Іванівка» — «Колос» Павлівка — 6:1, «Бутенки» — «Спартак» Рибалки — 7:1. Отже, у І лізі переможцем чемпіонату стала команда «Дрижина» Дрижина Гребля, яка набрала 55 очок, друге місце у команди «Червоні Квіти» — 44 очки і замкнула трійку призерів команда «Динамо» Кобеляки — 43 очки. Залишають першу лігу «Бутенки» — 16 очок та «Спартак» Рибалки -14 очок.

ІІ ліга: «Локомотив» Бутенки — «Дніпро» Світлогірське — 2:1, «Маяк» Орлик — «Прапор» Підгора — 0:3, «Радянське» — «Добробут» Озера — +:-, «Сухинівка» — «Оріль» Канави — 4:0, «Василівка» — «Красна SITI» — 5:2, «Водник» Вільховатка — «Котовське — 1:0. Таким чином, у другій лізі перше місце за командою «Прапор» Підгора, яка набрала 49 очок, друге посіло «Дніпра» Світлогірське — 47 очок і третю сходинку зайняла команда села Кірове — 44 очки, яка тільки за кращою різницею м’ячів випередила команди сіл Радянське та Котовське. Замкнули таблицю ІІ ліги команди «Оріль» Канави -20 очок та «Водник» Вільховатка — 13 очок.

 

АНОНС

У суботу, 3 листопада 2012 року на районному стадіоні «Колос» відбудеться матч за Суперкубок Кобеляцького району з футболу. Зустрічаються команди: «Дрижина» Дрижина Гребля — «Іванівка». Початок о 12.00.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2012, 13:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації