Вхід | Реєстрація

У Шенгурах відтепер є спортивний зал

У Шенгурах відтепер є спортивний зал

Минулої середи жителі села святкували відкриття реконструйованого спортивного залу.
Урочистості мали розпочатись об 11:00. Перед початком свята завершували останні приготування: прикрашали відремонтоване приміщення кульками та стилізованими квітами, артисти повторювали свої слова, а спортсмени розминали м’язи.

Рівно об 11:00 до спортивного залу зайшли дітлахи з педагогами сільської школи, приїхали представники районної влади і свято розпочалося.

Спершу, вже традиційно, надали слово голові Кобеляцької райдержадміністрації Анатолію Таранушичу. Він розповів, що сума, яку витратили на ремонт залу складає 162 тисячі гривень.

— Кожна сільська рада на території Кобеляцького району має якісь здобутки та конкретну справу. Сьогодні у нас історична подія. Адже зараз ми відкриваємо прекрасний відремонтований спортивни зал, який функціонуватиме не один рік. І кошти, які задіяні в ремонт, укладені в здоров’я нашого підростаючого покоління. Це проявиться у спортивному розвитку молоді та фізичної підготовки всієї шенгурівської громади, — підсумував голова РДА.

Наступними до присутніх з вітальними словами звернулися голова обласної федерації ВФСТ «Колос» Анатолій Головань та сільський голова Світлана Толмачова.

Світлана Миколаївна, у свою чергу, згадала, яким був спортивний зал до ремонту. Про те, що тут були розбиті дошки, а зараз нова свіжопофарбована підлога. На місці старих віконних рам з розбитим склом з’явилися нові металопластикові вікна.

— Сюди було страшно заходити, — каже сільський голова, — тут не було дверей. Лише приміщення з обдертими стінами.

На завершення свого виступу Світлана Миколаївна подякувала районній владі за допомогу і звернулася до молоді, аби ті берегли реконструйований спортзал.

Далі перейшли до нагородження усіх тих, хто допомагав у ремонті залу фізично та матеріально.

Після чого урочиста частина завершилася і присутніх вітали кобеляцькі артисти. Зокрема, Каріна Козаченко заспівала пісню «Зачаруй», а Анжела Черевко виконала композицію «Мій рідний край». Добряче насмішив усіх Андрій Уткін гумористичною мініатюрою «Бабка у спортзалі». Також приїхали до Шенгурів наші кобеляцькі спортсмени. А саме: кандидат у майстри спорту України, призер Чемпіонату світу з армспорту Марина Шуліка, майстер спорту України, призер світу з армспорту Артем Письмак та команда юних силачів. Вони продемонстрували присутнім показовий виступ. До речі, наймолодшим у команді був чотирирічний Арсен Зінченко. Він виступив на рівні з дорослими спортсменами і спромігся підняти гирю вагою у вісім кілограмів. За що отримав найбільшу кількість аплодисментів від глядачів. Кульмінацією свята був яскравий феєрверк та запуск повітряних кульок.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2012, 10:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації