Вхід | Реєстрація

«Кіровчанка» продовжує традиції українського співу

«Кіровчанка» продовжує традиції українського співу

Чи можна уявити собі український народ без пісні? Звичайно, ні, бо пісня — то душа народу, його натхнення, радість і розрада. Тим більш приємно усвідомлювати, що навіть у сьогоднішній урбанізованій і русифікованій Україні, у шаленому ритмі сьогодення українці знаходять час і місце для співу.

Нещодавно мені довелось побувати на концерті пісенного колективу «Кіровчанка», керівник Клавдія Пальчик. Кіровські дівчата приємно вразили глядачів широким репертуаром пісень, гарними народними костюмами, а передусім — добре поставленими голосами.

Крім старшої групи, у колективі є ще й молодша, де співають 8-10-річні діти. Ось і цього разу наймолодша учасниця «Кіровчанки» Ліза Лісна приємно вразила глядачів виконанням пісні про Україну. Добре виступили і зірвали свою хвилю аплодисментів Людмила Ляшенко, Іванна Кузьменко, Оксана Ломакова, Діана Карнаух, Каріна Фещенко.

Потрібно відзначити, що «Кіровчанка» є бажаним гостем і на районній сцені. Та що там на районній, артистки із Кірового добре виступили навіть на Всеукраїнському рівні. Вони представляли своє село і район на Сорочинському ярмарку, де посіли ІІ місце серед самодіяльних колективів.


Автор: Валентина ГЛАДКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2012, 11:18 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації