Вхід | Реєстрація

У останній день жовтня в Озерах вбили людину

У останній день жовтня в Озерах вбили людину

Вбивство сталося під час банальної пиятики, яку влаштували два односельці.

Тривожний сигнал надійшов до чергової частини Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ уранці 1 листопада. Про вбивство повідомила донька загиблого. Вона вранці прийшла в дім до свого батька і знайшла його мертвим. На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група. На тілі чоловіка правоохоронці виявили колоту рану, що свідчило про насильницьку смерть загиблого. Згідно з висновками експерта, вбивство сталося близько 19-ї години вечора 31 жовтня. Результати огляду засвідчили про те, що всі домашні речі залишились на своїх місцях. На кухонному столі стояли пляшки і чарки, залишки вечірньої трапези. У будинку напередодні пили горілку. І випили її багато.

Міліціонери одразу взялися перевіряти всіх неблагонадійних мешканців Озір. І досить швидко встановили особу злочинця. Ним виявився 27-річний, раніше вже засуджений, місцевий житель. Чоловік зізнався у вбивстві. Він розповів, що близько 18:30 прийшов в гості до односельця. Разом вони почали пити горілку. А далі ситуація розвивалась згідно з банальним, але від цього не менш трагічним сценарієм. Алкоголь, як відомо, досить рідко викликає у людей якісь високі душевні пориви чи спонукає до благородних вчинків. Він майже у ста відсотках випадків пробуджує агресію, призводить до абсолютної втрати самоконтролю. Щось схоже сталося ввечері 31-го жовтня і в Озерах. Між співпляшниками виникла сварка і гість ударив господаря ножем у груди. Після цього забрав із оселі кілька чужих речей і подався до своєї знайомої. Пішов не каятися, а далі пити горілку.

Під час затримання на вбивці була шапка покійного, а в кишені — пульт від телевізора, котрий теж належав загиблому.

Як вже говорилось вище, підозрюваний зізнався у вчиненні злочину. Його заарештували, а за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками статті 115 частини 1 Кримінального кодексу України.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2012, 10:39 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації