Вхід | Реєстрація

Відеокамери Кобелякам не залишать

Відеокамери Кобелякам не залишать

Через кілька днів після парламентських виборів стала відома доля відеокамер, котрі вели спостереження на виборчих дільницях.

Не є секретом, що керівники багатьох установ, у приміщеннях яких відбувалось голосування, воліли б залишити відеокамери, а краще — ноутбуки у своєму розпорядженні. Особливо прагнули цього директори сільських шкіл. Адже в багатьох із таких закладів і до сьогодні відчувається дефіцит комп’ютерної техніки.

Але через кілька днів усю відповідну оргтехніку з виборчих дільниць вивезли. Ймовірно, вона буде зберігатись на складах фірми-власника до наступних виборів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2012, 09:28 | Кобеляки | Суспільство
1. водій / 13 листопада 2012, 13:39
На житомирщині депутат від голубих обіцяв зробити селянам дорогу, і навіть завіз щебінь, який кудись зник після виборів по причині непідтримки його партії місцевим населенням.

На волинщині, по аналогічній причині забрали новеньку карету швидкої допомоги, яка була надана перед виборами.

Це такий собі маленький експрес по найцікавішим новинам із ящика, якщо хтось пропустив.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації