Вхід | Реєстрація

Кременчуцьку виховну колонію відвідав Голова Міжнародного благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение»

Кременчуцьку виховну колонію відвідав Голова Міжнародного благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение»

13 листопада до Кременчуцької виховної колонії завітав Голова Міжнародного благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение» Ілля Ківа у супроводі видатних спортсменів, відомих тренерів Полтавщини та представників Української православної церкви. Метою дружнього візиту стало налагодження подальшої плідної взаємодії з установою  та реалізація на базі колонії нового проекту фонду «Новий день».

- Наша організація поєднала  небайдужих людей, які бажають  допомогти людям, які скоїли злочин змінити особистий душевний стан, цінності та образ життя для успішної адаптації в суспільстві. Через безліч духовно-просвітницьких, соціально-адаптованих та спортивних проектів ми плануємо вплинути не тільки на свідомість і життя  засуджених, але і на відношення суспільства до таких людей. Ми пропонуємо необхідну духовну, соціальну і матеріальну підтримку як в місцях позбавлення волі, так і на волі. Допомога в працевлаштуванні, в оформленні необхідних документів, наданні тимчасового місця проживання – все це входить в компетенцію нашої благодійної організації, - на початку зустрічі Ілля Ківа зазначив в своїй промові.

Представники фонду ознайомилися з умовами проживання, виховання підлітків та наявною спортивною базою в Кременчуцькій виховній колонії.

З юнаками поділився своїми життєвими та спортивними досягненнями Ігор Кислов, ветеран полтавського футболу та колишній очільник управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Президент клубу «Легіон» Олег Панкратьєв розповів юнакам про досягнення полтавських кікбоксерів у міжнародних змаганнях, про перемоги полтавських «зірок» з тайського боксу та кікбоксінгу на теренах України та СНД.

З духовною промовою до юнаків звернувся секретар керуючого Полтавською єпархією протоієрей Роман Філей.

Метою проекту «Новий день»,  який розпочав свою реалізацію в стінах Кременчуцької виховної колонії, стало формування серед засуджених підлітків культури здорового та повноцінного життя  через заняття спортом. В даному проекті окрім спрівробітників фонду планується залучення представників духовенства та видатних спортсменів Полтавщини. А поки що вихованці з великим азартом по бажанню записалися в секції з футболу, тайського боксу, кікбоксінгу. Наступного тижня вони вже чекають на групу тренерів.

- Заняття спортом для юнаків колонії стануть в нагоді, адже підлітковий вік сповнений енергії, яку на жаль в стінах колонії не завжди можна виплеснути. Ми вдячні людям, які в умовах сьогодення не залишаються байдужими до тих громадян, які тимчасово ізольовані від суспільства.  Сумісними зусиллями ми дамо дітям надію в майбутнє, можливість розкрити свій потенціал – наголосив начальник виховної колонії Юрій Величко.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2012, 13:22 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації