Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі даішники здали два літри крові

Кобеляцькі даішники здали два літри крові

Даний захід проводився в рамках Всеукраїнського тижня безпеки руху.

Тиждень безпеки руху, ініціаторами проведення якого стали громадські організації та кілька міністерств, у тому числі і Міністерство внутрішніх справ, тривав у період із 12 по 18 листопада.
У ході цієї акції співробітники ДАІ активно проводили роз’яснювальну роботу серед усіх категорій учасників дорожнього руху. Особливу увагу приділили роботі з дітьми. Кобеляцькі даішники відвідали школи у Красному, Бережнівці та Бутенках, де прочитали лекції учням, учергове нагадавши, як правильно вести себе на дорогах. Крім цього, співробітники ДАІ взяли участь в операції «Пішохід», у ході якої контролювали дотримання Правил дорожнього руху на пішохідних переходах. Це особливо актуально з огляду на статистичні дані, котрі свідчать, що більшість ДТП за участю пішоходів відбуваються саме в місцях перетину ними проїжджої частини.

А напередодні 18 листопада, який у всьому світі вважається Днем пам’яті жертв ДТП, співробітники взводу по обслуговуванню стаціонарного посту ДАІ здали кров для потреб лікарні. У заході взяли участь 5 міліціонерів. Банк крові вони поповнили на 2 літри 250 грамів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2012, 13:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. ivanna / 24 листопада 2012, 14:57
2 л крови-это хорошо,ребята здоровые ,могли б здать и больше,физически не работают.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації