Вхід | Реєстрація

А де ж правда?

Цю статтю написала і надіслала в редакцію мама Василя Стогнія, переможця пісенного шоу, яке закінчилось кримінальною справою.

Думаю, усі справжні, а, значить, люблячі матусі, мене зрозуміють і підтримають. Безумовно, для кожної жінки її чадо залишатиметься дитиною і в 18, і в 30, і в 60 років. Аж доки ми житимемо. І будуть наші діти завжди найкращими, найрозумнішими і найталановитішими. Такою вже є материнська природа.

От і для мене мій син, який волею чиєїсь злої долі потрапив у епіцентр брудного скандалу, є найкращим. Тим більше, що Василь абсолютно не причетний до виникнення цієї неприємної ситуації. Він чесно і добросовісно співав, брав участь у всіх відбіркових етапах шоу «Вмієш? Співай!» і врешті-решт був проголошений його переможцем.

Про якісь закулісні домовленості, про визначення переможця заздалегідь, про відмову від грошей, ми з Василем із подивом і обуренням дізнались вже під час суду. І можу під будь-якою присягою, на будь-якому суді, не лише людському, а й Божому, сказати: «Горденко бреше!». Ми з ним ні про що не домовлялись. Як не робив він імені моєму Василеві. Ім’я йому дали, перш за все, батьки. А співати, триматись на сцені він вчився у прекрасного педагога, справжнього професіонала своєї справи, викладача музичної школи Людмили Дейнеки. Вона викладала у мого сина з третього класу. І виконала свою роботу на «відмінно», за що ми їй завжди будемо вдячні. А Горденко, роблячи заяви про те, що він когось підготовив для сцени, забагато на себе бере. Це пусті, нічим не підкріплені слова, які він просто кидає на вітер.

До речі, про слова на вітер. Адвокат Горденка в суді обвинувачує нас у жадібності. Вона, бачте, вважає, що ми претендуємо на чужі гроші. По-перше, на чужі ми не претендуємо. Вася чесно виграв конкурс і ніяких доказів проти нього немає. Відмовлятись від призу ми не збираємось, бо сім’я наша живе чесно, отже, й не надто заможно. І гроші з призу сину дуже знадобляться для продовження справжнього, а не «горденківського» навчання.

А по-друге, мені буде цікаво подивитись на адвоката після закінчення суду. Адже не факт, що Сергій Горденко з ним розрахується. Ось тоді ми й поговоримо: «Чи є жадібністю бажання отримати зароблене чесною працею?».

Якщо чесно, то в цій негарній історії мені навіть шкода її головного героя, Сергія Горденка. Він зовсім молода і нібито здібна та енергійна людина. А розпочав свій шлях із сумнівної популярності в якості продюсера скандального шоу. Так, можливо в цьому бізнесі й потрібні скандали для того, щоб про тебе почули. Але ж не такі. У всякому випаду ні я, ні мій син такої популярності не бажаємо ні собі, ні іншим.

Швидше б настав той день — 4 грудня. На цьому судовому засіданні, врешті, повинні встановити хто ж забрав оті злощасні 10 тисяч. А коли це стане відомо, постараюсь розповісти про того чоловіка на всю Україну.

А взагалі, нехай ця історія стане для всіх уроком: для влади, спонсорів, учасників шоу і їх організаторів. І нехай всілякі конкурси і шоу відбуваються й надалі. Але без таких ось скандалів.


Автор: Валентина БУТИРІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2012, 09:34 | Кобеляки | Кримінал


1. Сергій Горденко / 6 грудня 2012, 09:22
Складається таке враження, що Вася і в туалет з мамою ходить до сих пір!:))) Крім мене на шоу, ніхто нічого не вирішував, все виконуеться згідно моєї команди,негайно та без . Про те як Вася став переможцем знав, тільки колектив, тепер знають усі! Цікаво чому сам Вася не дає інтервью??? Мабуть все таки, боїться пробалакатись))))... бо й в суді якось через раз, слова вимовляв... Доречі дуже цікавий той факт, Вася таки відмовився від грошей...-в суді! На запитання судді "чи будете ви заявляти клопотання про відшкодування вам коштів?" Вася 2 рази сказав -"ні",суддя аж очі витріщив!! Мама спохватилася,та вже запізно..."в цивільному порядку, тепер"-сказав суддя.Чому Ігор Миколайович це не вніс до статті, незнаю! (суд тривав 8 годин, мабуть втомився слухати:)))
На скільки мені стало відомо родина Василя зараз погрузла в кредитному борзі, і їм дуже потрібні гроші. Шановна МАМО...НЕ ТАК ПОТРІБНО БУЛО ВИХОВУВАТИ СИНА! Той не знали б горя.Він би й сам розібрався! НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ВСЕ, ЩО БУЛО,Я ПРОПОНУЮ ВАСИЛЕВІ СТОГНІЮ ПІДПИСАТИ КОНТРАКТ, І ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ!(бляха мабуть з мамою доведеться підписувати:))) і візьму "маму" на посаду піар-менеджера вона ж пише що знае якусь піар-технологію """ А коли це стане відомо, постараюсь розповісти про того чоловіка на всю Україну.""" теж підзаробиться!!!
2. Микола Гузченкo / 6 грудня 2012, 12:52
3. Крейзі БАбця / 7 грудня 2012, 21:53
... ну СірОнька, за маму можна і "отвєт дєржать", надто вже іздіватєльськи вийшло, розумію, що цей дитячий садочок тебе вже дістав, але тримай марку (своїх же дітей не маєш, то і не маєш ніякого морального права навчати інших як і кого виховувати)... Щодо Василя - воно ж ще дитина:), про "який базар" там можна вести мову... Я розумію, що серед тієї 5-ки фіналістів, що понавибирали журі, лише одна людина була гідна перемоги, і це далеко не ВАська (всі ж чули той його виступ:( - це ж не виконання переможця вокального шоу)... Ех, назва статті таки троха зобовязує: бач мама говорить, що ти з НИМИ ні про що не домовлявся ( а де ж правда???), а я знаю, що мама при домовленості не була присутня (може Вася боїться їй признатись???), так то їхні внутрішньо-сімейні розборки, на фіга виносити мусор з хати - і стверджувати так 100%, що "Горденко бреше". я б не стала, бо там кожен учасних справи не є чесним (і що найсумніше перед собою)... Сіронька, ставлю 2 гривні на те, що Васька не погодиться на контракт, як і не погодився зразу, коли ти йому пропонував, як не погоджувався на співпрацю тоді, коли ти йому кілька разів телефонував - ну надто він вже красава, щоб отак позорно закінчити справу. До речі, тепер добре подумай з ким стрічати новий рік, а то бач - зустрів з Ваською - з ним ввесь рік нерозлучні:)))))
4. Сергій Горденко / 8 грудня 2012, 03:06
Дякую Бабцю!!! Ви дійсно маєте рацію, на цей раз буду прислухатися до Вашої думки ретельніше. Ну і право обрати переможця надам Вам!))А то в мене якось цей раз не получилося!))))
5. Крейзі Бабця / 8 грудня 2012, 03:11
головне аби в калошах тепло держалось
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації