Вхід | Реєстрація

Перемога Тарасика Куземи

Перемога Тарасика Куземи
У конкурсі «Податки очима дітей 2009» переміг юний кобелячанин, учень ЗОШ № 2 Тарас Кузема.
— Хлопчик приймав учать у конкурсі з поетичною казкою «Старий Вовк, — розповідає головний державний податковий інспектор Тетяна Любовська. — Цей літературний твір отримав перше місце серед вікової категорії — з семи до дев’яти років по Полтавській області. А потім перше місце по Україні. Він був нагороджений подарунками та путівкою до Євпаторії в санаторій «Маяк», де відпочивав з 30 серпня по 11 вересня. По інформації ДПА області, твір Тарасика хоче опублікувати одне із літературних видань України.
Тарасика Кузему більшість жителів Кобеляк вже знають по неперевершеному вмінню смішити публіку гуморесками. Не дарма говорять, що обдарована дитина — талановита в усьому. Тож чекатимемо від Тарасика нових здобутків та перемог.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2009, 10:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації