Вхід | Реєстрація

Кубок Чорнобиля виграє «Лелюхівка»

Кубок Чорнобиля виграє «Лелюхівка»
20 грудня в спортивних залах Новосанжарського НВК пройшов волейбольний турнір, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.
Перед початком турніру спортсменів привітав голова районної організації «Союз-Чорнобиль» Анатолій Бунецький та ліквідатор аварії на ЧАЕС Василь Шуригін. Після цього із регламентом турніру волейболістів ознайомив головний суддя — Володимир Литвиненко.
Участь у турнірі взяли чотири волейбольні команди, які і розіграли почесний кубок за коловою системою. У першому матчі першого туру зустрічалися «НВК-1» та «Сила ради». Школярі довго тримали очковий відрив, але поступилися і в першій партії, і у другій — 18:25 та 15:25. Найзапеклішим поєдинком мала стати зустріч «Лелюхівки» та «Студента». І гра не обманула очікування вболівальників. Щоправда «студенти» розпочали першу партію вп’ятьох. Лелюхівчани цим скористались і швидко відірвались у рахунку. А коли у суперників таки з’явився шостий гравець, долю партії фактично було вирішено. В підсумку — 25:17 на користь «Лелюхівки». У другій партії гра йшла на рівних, але лелюхівські волейболісти цього дня були як ніколи майстерними і майже не припускалися помилок. І заслужено перемогли — 25:20. Вболівальники «Лелюхівки» раділи так, немов би команда виграла волейбольну Лігу Чемпіонів. І недаремно, адже три тижні тому «Лелюхівка» поступилася «Студенту» в обох партіях фіналу кубку Герченка. Тепер стався реванш.
В другому турі «Студент» впевнено розібрався із «Силою ради» — 25:16 і 25:20, а «Лелюхівка» не лишила шансів «НВК-1» — 25:5 і 25:17. У завершальному турі «Лелюхівка» підсумувала свій тріумф перемогою «Сили ради» — 25:21; 25:20, а «НВК-1» без гри віддав перемогу «Студенту».
Після завершення турніру Анатолій Бунецький вручив кубок команді «Лелюхівка», «Студент» та «Сила ради» отримали грамоти за ІІ і ІІІ місця, а вся трійка призерів — грошові винагороди від організації «Союз-Чорнобиль».

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2009, 10:55 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації