Вхід | Реєстрація

Останні приготування до новорічної ночі

На календарі все менше днів лишається до новорічних свят. Не забуваємо приказку: «як новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Чи вдасться вдало відпочити у новорічну ніч кобелячанам та новосанжарцям — загадувати наперед не будемо. А от як треба в цю ніч виглядати — вже інша справа.



Самопочуття Важливим нюансом будь-якого свята, а тим паче Нового року є хороше самопочуття. Щоб бути «в формі» напередодні грандіозної гулянки пропонуємо не залишати справи насамкінець. Приготувати олів’є та «оселедець під шубою» варто ще по обіді 31‑го, а весь інший час залишити для себе. Насамперед прийміть розслаблюючу ванну. Для цього домішайте до налитої у ванні води дві ложки меду, 500 гр. молока і кілька капель ефірного масла. До речі різноманітний вибір ефірних масел можна знайти у більшості аптек Кобеляк. Якщо ви плануєте вживати спиртне (багато спиртного) то рекомендуємо за 4 години до початку застілля випити келих вина чи чарку горілки, щоб підготувати організм до струсу, і похмілля від цього буде не таке тяжке і пити можна буде більше.



Одяг Рік Червоного Бика був складним. Чого ж чекати від Білого Тигра, куди лютішого звіра? На ці питання спробують дати відповідь астрологи, політики та всі, кому заманеться зайнятися прогнозуванням. А ми безперечно вже замислились над іншою проблемою — що одягнути в новорічну ніч? В одязі бажано мати щось смугасте. Відтінки кольорів рекомендують помаранчеві, золотаві, срібні, коричневі, жовті та чорні. Досконалість стилю — це актуальна класика: чорне і біле. Кольори прості, а вигляд ви матимете вишуканий.




style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-9102108638395822"
data-ad-slot="8688792443"
data-ad-format="auto"
data-full-width-responsive="true">


Зачіска — 31 грудня зробити зачіску в салоні коштуватиме від 30 до 100 гривень в залежності від довжини волосся клієнтки — розповідає кобеляцький жіночий перукар Тетяна Полив’яна. — Особисто я працюватиму в останній день 2009 року до 17.00. У цьому році популярними є асиметричні стрижки, каре. А під час фарбування волосся кобелячани обирають переважно натуральні кольори. За словами перукаря Володимира Штриньова чоловіки у передноворічні свята зазвичай замовляють стрижки «без вибриків» дотримуючись стилю, який у них був раніше. Ціна на стрижку 31 грудня за його послуги нічим не відрізнятиметься від інших днів — від 10 до 23 гривень. Отже, після того як відпочили, одяглись, причепурились — озброюйтесь хорошим настроєм і нумо святкувати! З Новим роком!



Автор: Любов ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2009, 11:10 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації