Вхід | Реєстрація

Міліція шукає водія, який "наїхав" на пам’ятник Раїси Кириченко

Міліція шукає водія, який

11 грудня до Октябрського райвідділу міліції міста Полтава надійшло звернення від адміністрації ОДТРК «Лтава» про вчинення правопорушення біля пам’ятника Раїси Кириченко, розташованого біля адмінбудинку телерадіокомпанії за адресою: вул. Раїси Кириченко, 1.

У повідомленні йдеться про те, що зловмисник, сівши за кермо позашляховика, порушуючи правила дорожнього руху, з хуліганських спонукань, заїхав східцями до підніжжя української Берегині, ймовірно демонструючи можливості автівки, а потім з’їхав і попрямував у невідомому напрямку. Сам факт правопорушення зафіксований на камері відео спостереження, закріпленій на будівлі, але в режимі нічної зйомки номерних знаків камера, на жаль, не зафіксувала. Наразі правоохоронці розшукують зловмисника.

Можливо Ви були випадковим очевидцем, або відпочивали в барі, що поруч із монументом і запам’ятали, або знаєте зловмисника. Можливо Ви запам’ятали державні номерні знаки автомобіля правопорушника, або маєте цінну інформацію для правоохоронців. Якщо так, то просимо не залишитися байдужими до цього зухвалого вчинку і надати будь-яку інформацію, яка могла б допомогти якомога швидше знайти правопорушника та притягнути його до юридичної відповідальності. Конфіденційність гарантуємо! А міліція і громадськість будуть Вам щиро вдячні! Телефонуйте на номери в Полтаві: 56-21-61; 51-77-55, або 102.



Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2012, 13:27 | Полтава | Кримінал
1. Vlad / 24 лютого 2013, 14:12
дурень був за рулем
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації