Вхід | Реєстрація

Сплатив? Полюй!

Як неодноразово повідомлялось у ЗМІ, полювання на хутрових звірів продовжиться до 31 січня наступного року. До кінця року залишилось кілька днів, але мисливці не поспішають здійснити необхідні проплати до районної організації УТМР. Тож дозволю собі ще раз нагадати всім, що з січня місяця, хто вирушить на полювання без сплачених членських внесків за 2010‑й рік, не замінить контрольну картку у лісництві та не продовжить термін дії відстрільної картки вважатиметься порушником Правил полювання. При виявленні таких фактів порушники нестимуть адміністративну відповідальність. До речі, штрафні санкції у сфері природоохоронного законодавства надто високі, перевищують у кілька разів суму проплат, які мусить сплатити кожен мисливець чи рибалка за своє задоволення.
Ми вже отримали ціни на всі види послуг на наступний рік і я хочу довести їх до всіх членів УТМР:
Члени УТМР — мисливці сплачують на 2010‑й рік — членський внесок — 100 грн., трудоучасть — 50 грн., мисливський техмінімум — 5 грн., зариблення водойм, які належать УТМР — 2 грн., бланк вкладники у членський квиток — 1 грн. Всього — 158 грн.
Для тих, хто вступає у Товариство до вищеназваної суми ще слід додати 100 грн. вступного внеску.
Рибалки — члени УТМР сплачують членський внесок — 25 грн., трудоучасть — 25 грн., зариблення водойм, які належать УТМР — 2 грн., бланк вкладники у членський квиток — 1 грн., державне мито — 1,7 грн. Всього — 54 грн. 70 коп. Для вступників плюс 50 грн. вступного внеску.
Користуючись нагодою, вітаю всіх членів УТМР та членів їх сімей з Новорічними та Різдвяними святами. Бажаю всім міцного здоров’я, ладу у сім’ях і на роботі! Хай Новий рік принесе радість і щастя, достаток і благополуччя! Цікавих вам зустрічей і вдалих полювань та рибної ловлі!

Автор: Валентин Панічевський, голова районної організації УТМР, почесний член УТМР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2009, 11:59 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації