Вхід | Реєстрація

Футболісти Дрижиної Греблі дебютували в Лізі чемпіонів

Футболісти Дрижиної Греблі дебютували в Лізі чемпіонів

Чемпіони Кобеляцького району зайняли друге місце в турнірі на призи ВК «Технополь». Це своєрідний полтавський аналог європейської Ліги чемпіонів.

У змаганнях за кубок ВК «Технополь» взяли участь шість команд, які представляють різні регіони Полтавської області. Усі вони в минулому році стали чемпіонами своїх районів. Саме тому турнір і отримав неофіційний статус Ліги чемпіонів по-полтавськи.

Турнір відбувся у Кременчуці, на арені зі штучним покриттям. Змагання проходили за правилами, що стали таким собі «міксом» міні- і великого футболу. Команди грали два тайми по двадцять п’ять хвилин, футболісти могли змінюватись по кілька разів за матч. Усе інше відбувалось за правилами великого футболу.

За кубок «Технополь» у цьому році вирішили позмагатись шість команд. Це — «СелЛоп» із Кременчуцького району, «Глобине» із Глобинського, «Дружба» із села Очеретувате, що на Семенівщині, «Еліта-спорт» із Козельщинського, «Мрія» із Хорольського та дворазовий чемпіон Кобеляцького району «Дрижина» із села Дрижина Гребля.

Фаворитами турніру перед його початком вважались футболісти з кременчуцької команди «СелЛоп». Та, певно, вони переоцінили свій статус і недооцінили суперників. У результаті кременчужани навіть до фіналу не потрапили. А у боротьбі за перше місце, несподівано для багатьох, зійшлися спортсмени із Очеретуваного та Дрижиної Греблі. На шляху до фіналу наші земляки почергово здолали ФК «Мрію» та ФК «Еліта-спорт» із Козельщинського району.

У вирішальному матчі дрижани першими відкрили рахунок. Але через кілька хвилин пропустили гол у відповідь. Далі матч тривав на «зустрічних курсах», забити могли як чемпіони Кобеляцького району, так і їх суперники з Очеретуватого. Урешті-решт, справа дійшла до післяматчевих пенальті. І тут фортуна була прихильнішою до чемпіонів Семенівського району. Вони перемогли з загальним рахунком 8:7.

Команда з Дрижиної Греблі за друге місце отримала цінний приз і подарунки. А деякі її футболісти нагороджені спеціальними відзнаки. Так, Руслан Дрига був визнаний кращим захисником турніру. А Володимир Борхало став кращим гравцем.

Зважаючи на успішний досвід, керівництво ВК «Технополь» вирішило зробити турнір традиційним. Заплановано, що в наступному році в ньому візьмуть участь вже 16 команд. Цілком можливо, що до змагань чемпіонів Полтавської області долучаться ще й футболісти з Черкаської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2012, 10:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації