Вхід | Реєстрація

Відпочити на Коста Брава дешевше, аніж в Кирилівці

Відпочити на Коста Брава дешевше, аніж в Кирилівці

Ще років 5-6 тому для пересічних українців, до категорії яких належать і більшість жителів Кобеляк і району, літній відпочинок на морі асоціювався виключно із курортом Кирилівка. Особливим шиком вважалося поїхати на Південний берег Криму, особливо в Ялту.

Потім гегемонію самопального кирилівського вина та  нашпигованих недопалками пляжів почали порушувати Єгипет і Туреччина. Надто тамтешні курорти полюбилися тим кобелячанами, котрі віддають перевагу, так званому, пасивному відпочинку. А ще конкретніше — випробування власного шлунку і печінки за допомогою «шведського столу» із невеличкими перервами на дайвінг та перебування на п’ятидесятиградусній спеці. Все це задоволення, як правило, обходилось фанатам подібного відпочинку у 400-1000 американських доларів, в залежності від пори року та навороченості вибраного готелю.

Та останні два роки відпочинку у Єгипті і Туреччині, не кажучи вже про вітчизняні курорти, з’явилась серйозна альтернатива. Все більше й більше кобелячан почали їздити на європейські курорти. І при цьому обходитись без послуг туристичних фірм. Кобелячанка Інна Захарченко у вересні поїхала на знамените середземноморське узбережжя Коста-Браво, що в Іспанії. Жінка розповідає, що квитки на літак придбала через Інтернет, подібним чином зарезервувала готель. Із отриманням візи не мала жодних проблем. «Єдине питання, із вирішенням якого виникли певні труднощі — це переклад деяких документів на англійську мову», — згадує жінка але цю проблему вона вирішили швидко і недорого — звернулась у бюро перекладів.

Десятиденний відпочинок у Іспанії із перельотом обійшовся кобелячанці у шість тисяч гривень. «Тепер я про Кирилівку забула. Поїду туди лише в разі, коли тамтешні пляжі стануть такими ж зразковими, як у Торса-де-Мар», — сміється жінка.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2012, 16:38 | Кобеляки | Цікаве


1. водій / 18 грудня 2012, 00:46
.... таке враження що ні автор ні та дівчина про яку він писав, жодного разу кКирилівки навіть одним оком не бачили... Лутом цього 2012-го ми були у Кирилівці, своїм ходом разом із пальним нам усе привсе обійшлося в 3.500 грн.. І про окурки - може я не придивлявся, а може автор бредить (95%), але не бачив жодного.

Але цікаво інше - який мотив цієї "мандаліни"?
2. Бувалий / 18 грудня 2012, 08:04

1. водій пише:
«Але цікаво інше - який мотив цієї "мандаліни"?»

Той же, що і решти "шедеврів" цього писаки.:)
3. Микола Гузченкo / 18 грудня 2012, 10:30
Заголовок і правда шизофренічний. В Іспанії знайти номер на двох дешевше ніж за 50 євро/ніч практично неможливо. В Кирилівці можна зняти вагончик за 100 гривень.
Поїсти в Іспанії одній людині коштуватиме мінімум 10 євро (ну, сніданок з чаю і бутербродів може бути і за 6), а в Кирилівці можна пожрать і за вітчизняну двадцятку.

Кирилівка чи Крим можуть бути дорожчими за Коста-Браву лише якщо жити в найдорожчих хоромах, їсти в найдорожчому кабаці і кататися щодня на усяких там бананах-скутерах-парашутах.

Люди їдуть в Єгипет або Іспанію не тому, що там дешевше, а тому що будь-який український курорт - гімно у порівнянні з будь-яким єгипетським, турецьким чи іспанським.
4. Микола Гузченкo / 18 грудня 2012, 10:32
1. водій пише:
«який мотив цієї "мандаліни"? »

Посилання ж на бюро перекладів є? Є. Ну от.
5. Путешественник / 18 грудня 2012, 11:51
3. Микола Гузченкo пише:
«Поїсти в Іспанії одній людині коштуватиме мінімум 10 євро (ну, сніданок з чаю і бутербродів може бути і за 6), а в Кирилівці можна пожрать і за вітчизняну двадцятку.»

Ничего себе вы в Испании жируете. Я когда был там, в китайском ресторанчике на 4 евро наелся лапши и до лапши от пуза.

3. Микола Гузченкo пише:
«Люди їдуть в Єгипет або Іспанію не тому, що там дешевше, а тому що будь-який український курорт - гімно у порівнянні з будь-яким єгипетським, турецьким чи іспанським. »

Так может автор не брал сравнения самых дешевых вариантов Испании и Украины, а как раз сравнивал цены при одинаковом качестве отдыха? Если прикинуть, то где-то на 6 тысяч гривен я получу отдых в Испании намного лучше, чем в Украине. Правда там был 3 года назад, но вряд ли думаю там подорожало все очень.
6. водій / 18 грудня 2012, 21:23
В Кирилівці можна зняти вагончик за 100 гривень.
за 150 гривень ми жили у кімнаті приватного сектору із кондюком і окремим ресівером супутникового т.б., згалом у того мужика 28 номерів у дворі. Доречі, стоянка для машини також у дворі. Столовка нам на усих трьох (нас двоє і малий) обходилася 80 грн. на день (два рази поїсти і вечером чаїв насьорбатись, на ніч :) ).

Ось наш номер котрий кошиував 150 грн.: Посилання на s40.radikal.ru

А ось мотори у дворі: Посилання на s59.radikal.ru

"Путешественник" (за компьютером), не цвірінькай те що люди бачать кожне літо (на відміну від тебе).
7. водій / 18 грудня 2012, 21:26
на завершення кайфу, там через 100 метрів ще і вишка "інтертелекому" тирчить, так у мене ще й інтернет аж свистів ))
8. Микола Гузченко / 21 грудня 2012, 01:04
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5. Путешественник пише:
«Я когда был там, в китайском ресторанчике на 4 евро наелся»

Я був цього року і в Іспанії, і в Кирилівці. І в китайському ресторанчику теж був. І це ж його знайти ще треба - вони ж, китайські ресторани, не на кожному кутку в Іспанії. 8 євро буфет плюс 1,5 - кола. Ітого 9,5. 95 гривень - найдешевший обід. А якщо не ходити як мудак і не винюхувати, де дешевше, - то пожрать коштуватиме десь 15 євро. 150 гривень. Це дешевше, ніж в Кирилівці?
5. Путешественник пише:
«Так может автор не брал сравнения самых дешевых вариантов Испании и Украины, а как раз сравнивал цены при одинаковом качестве отдыха?»

Може. Але все одно ціна за ідентичні умови в Кирилівці значно дешевша.
І не треба забувати, що десь приблизно 99% читачів якщо їздять у Кирилівку - то живуть у вагончику чи кімнаті за сотню, а не за 500 гривень на добу. І Кирилівка для майже всіх читачів - це хата за 100 гривень і жрачка за 20. І тут їм пише якийсь умнік, що в Коста-Браві ще дешевше.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації