Вхід | Реєстрація

На Шишаччині за жорстоке вбивство дівчини нелюду присудили довічне ув’язнення

На Шишаччині за жорстоке вбивство дівчини нелюду присудили довічне ув’язнення

Днями відбувся суд над чоловіком, який скоїв умисне вбивство з особливою жорстокістю своєї односельчанки в селі Куйбишевому Шишацького району, що мало місце в ніч на 8 липня 2012 року.

Диканським райсудом було встановлено, що підсудний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував жертві сексуальні стосунки. Отримавши відмову, він завдав потерпілій більше п’ятдесяти ножових ран в ділянки грудної клітки, шиї та відтяв голову.

Суд оголосив покарання: за пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України у вигляді довічного позбавлення волі; за частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України - у вигляді трьох років позбавлення волі. Відповідно до частини 1 статті 70 Кримінального кодексу України за сукупністю злочинів остаточне покарання засудженому визначено у вигляді довічного позбавлення волі. Також засуджений зобов’язаний віддати на користь матері вбитої 55 560 гривень.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2012, 10:30 | Шишаки | Кримінал
1. Гість / 25 січня 2014, 18:09
так йому і потрібно,його 3 суди оставили на "довічному",а то ще він і на апеляцію і касацію подавав.тепер хай гниє
2. Анна Сухоняк / 25 січня 2014, 18:14
Він після диканського подавав на "апеляцію" в полтаву рішення те ж "довічне",так потім ума хватило ще й у Київ на касацію подавав,ну Слава Богу є справидливість,тому що і там "довічне".За свої вчинки потрібно відповідати.
3. шофер / 25 січня 2014, 20:20
засуджений зобов’язаний віддати на користь матері вбитої 55 560 гривень
даже "червонця" немає...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації