Вхід | Реєстрація

На Полтавщині за матеріалами СБУ засуджено контрабандиста наркотиків

На Полтавщині за матеріалами СБУ засуджено контрабандиста наркотиків

Набув чинності вирок Октябрського районного суду Полтавської області за кримінальною справою, порушеною СБУ стосовно 25-річного громадянина України, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.305 та ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що мешканець Полтави придбав насіння коноплі, вагою 28,57г  та особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, вагою 8,419г з метою його подальшого пересилання до Російської Федерації.

Замотавши ватою та медичним бинтом, зловмисник помістив його у картонний короб, вніс неправдиві відомості до митної декларації та віддав поштовий пакунок для здійснення міжнародного відправлення у відділення «Укрпошти».

Проте співробітники СБУ спільно з митниками виявили та вилучили міжнародне поштове відправлення під час митного контролю.

Вироком суду контрабандисту призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік.


Автор: Прес-група Управління СБ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2012, 15:46 | Полтава | Кримінал
1. фелікс / 19 грудня 2012, 19:59
знову підстава!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації