Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі дівчата — треті в області

10-12 грудня у м. Гребінка пройшли фінальні змагання обласної Спартакіади школярів із міні-футболу серед дівчат 1996-97 р. н.

У зональних змаганнях кобеляцькі футзалістки обіграли одноліток із смт. Нові Санжари — 3:2 та 8:1 — козельщинських дівчат. У фіналі взяли участь 6 команд, змагання проходили по коловій системі. Наші дівчата здобули три перемоги над командами Лубенського, Великобагачанського та Гадяцького районів, але поступились господаркам майданчика та зіграли в нічию з Миргородським районом, набравши однакову кількість очок з останніми. Долю другого місця вирішив показник забитих та пропущених м’ячів. У миргородських футзалісток він був кращий і вони здобули срібні медалі, кобеляцькі школярі посіли третю сходинку, а перше місце — господарі. Кобеляцький район представляли: Ганна Тітенко, Маргарита Філоненко, Алла Вовк, Вікторія Рябокуль, Руслана Василенко, Тетяна Волошко, Єлизавета Романенко, Заміра Стовба, Аліна Гладка, Олександра Живило (Кобеляцька ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів), Тетяна Челідзе (Кобеляцький НВК № 1). Представник команди Людмила Єлізарова.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2012, 14:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації