Вхід | Реєстрація

Кобеляцьких педагогів відзначили за розвиток спорту

Кобеляцьких педагогів відзначили за розвиток спорту

Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, як і всі інші спортивні організації, підбило підсумки роботи за рік і визначило кращих серед кількох напрямків.

За проведення Олімпійського уроку серед дев’яти обласних шкіл-номінантів Кобеляцький район був представлений чотирма. А саме: Кобеляцька спеціалізована школа-інтернат (директор Валентина Шпорт, учителі Володимир Фесик та Євгеній Бровко), Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Григорій Журавель, учителі Микола Дрига та Мигола Мигуля), Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 (директор Іван Данько, учитель Володимир Мороз), Кобеляцький НВК № 1 (директор Яків Постольник, учителі Борис Андронов, Роман Гузченко, Олег Данко). Це висока оцінка розвитку шкільного спорту в нашому районі і результат постійної роботи з проведення різноманітних спортивно-масових заходів та змагань різного рівня.

Очільниця обласного відділення НОК України Інеса Гетьман разом із олімпійським чемпіоном Володимиром Кисельовим на урочистому зібранні вручила представникам шкіл подяки і набори м’ячів для занять волейболом, баскетболом і футболом.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2012, 14:25 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації