Вхід | Реєстрація

Гороскоп на 2013 рік

Гороскоп на 2013 рік

Багатьох цікавить, що ж принесе новий 2013 рік. І більшості хочеться хоч трішки зазирнути в майбутнє і передбачити важливі й бажані події. У цьому вам може допомогти астрологія. Пропонуємо вам дізнатися, що чекає на вас у наступному році.

 

Овен

Для Овнів у цілому цей рік буде не зовсім вдалим. Вас чекає певна нестабільність і непередбачуваність подій у першій половині року. Єдине, якщо у вас є хороші тили (сім’я, партнери, компаньйони), то ви зможете вирішити багато проблем, які обіцяє цей рік. Не варто в цей період будувати нові плани або придумувати нові проекти. Вони ризикують виявитися мильними бульбашками. Найбільше успіху принесуть: індивідуальна діяльність, життя «вовка-одинака», а також підбиття підсумків, завершення старих проектів і раніше розпочатих справ. Також у перспективі 2013-го на вас чекає погіршення стосунків із близькими і дорогими серцю людьми (з друзями, родичами, коханими). Більшість Овнів відчуватимуть нестачу душевного тепла і складність у партнерських стосунках. Особисте життя буде суперечливим і неоднозначним. У першу половину року досить складно здійснюватимуться всілякі угоди (купівля-продаж, злиття фірм, корпорацій і бізнесу). Найкращий вихід із ситуації - власні зусилля і особистісний ріст (професійний, духовний, соціальний). Як результат, друга половина року буде більш успішною і принесе плоди від посіяного в першій половині року. Якщо ви зможете втриматися «на плаву», дотриматися певного балансу при розстановці сил і витратах енергії, не витрачатися (фінансово і енергетично) в першій половині 2013-го, то в другій половині року на вас чекає заслужене визнання світом ваших зусиль і досягнень, що виллється в матеріальне і соціальне зростання.

 

Телець

У цілому, для більшості представників цього знаку, 2013-й буде спокійним, передбачуваним і небагатим на ексцеси і цейтнот. Ви будете впевнено втілювати в життя свої плани, які задумали в минулому році. На вас чекає успіх і суттєве просування, також велика ймовірність появи на горизонті дуже привабливих і перспективних пропозицій. На початку року і аж до його середини багато з вас почнуть нові стосунки, які мають усі шанси перерости в серйозні і закінчитися (точніше, розпочатися) шлюбом. А частина Тельців знайде себе в партнерстві іншого роду: у діловому, з’являться нові компаньйони і партнери, що теж створить додаткові позитивні тенденції у вашому бізнесі та роботі. Друга половина року вимагатиме від багатьох із вас самостійності і незалежності: вам доведеться поодинці приймати на себе так звані «удари долі» і не особливо розраховувати на партнерів. З літа 2013 року ентузіазм і успішність трохи зменшаться, не прогнозується прибуток, до якого ви вже встигли звикнути. Намагайтеся бути більш ощадливими і обачними та не розпорошувати енергії й ресурсів. Ближче до кінця року настає небезпека неприємних і нещасних випадків. Будьте обережними з технікою та машинами. Також ваші партнери можуть повестися нерозсудливо і нечесно. Не варто довіряти їм повною мірою і прислухатися до їхніх обіцянок, потім будете розчаровані.

 

Близнюки

Для більшості з вас 2013 рік буде вдалим і цілком позитивним періодом. Принаймні, у першу його половину. Ваш рівень енергії та заряд сил будуть на висоті. Варто скористатися цим для завершення багатьох справ, які раніше були непідйомними. Дійте не поспішаючи, ретельно зважуючи кожен крок і аналізуючи можливі наслідки. Така ж стратегія повинна бути і в особистому житті: не різко, без потрясінь і з плавним плином справ. Якщо ви будете розсудливі і послідовні у всьому, то ближче до кінця року уникнете неприємностей. З другої половини року, підбиваючи підсумки, ви помітите та відчуєте, що ваші плани реалізовані не на всі 100%, що ви або ваші партнери і помічники виклалися не на повну. А значить і мрії, і плани, і надії мають небезпеку не реалізуватися. Вас почнуть переслідувати одна за одною проблеми на особистому поприщі, невдачі в бізнесі та самореалізації. Але це труднощі, а не крах і «кінець світу»! Дуже ймовірні (пізньої осені) травми, тому будьте обережні в дорозі і на ній, а також працюючи з технікою. Фінансовий приплив восени-взимку буде невеликим, але все ж стабільним. Головне — не розійтися на півдорозі з партнерами. Зоряний час чекає вас попереду!

 

Рак

Для більшості з вас це буде непростий і клопіткий рік. Проблеми виявляться в галузі соціальної реалізації і професійного зростання. Максимум неприємностей очікується в першій половині року. Вам слід «тугіше затягнути пояс», не надто захоплюватися витрачанням ресурсів, особливо фінансових. Справа в тому, що минулі проекти і справи можуть не виправдати очікувань: бонуси і дивіденди будуть не в тому обсязі, як ви планували і чекали. Вам доведеться брати на себе додаткову відповідальність і приймати найважливіші рішення, що може спровокувати дуже серйозну зміну обставин вашого майбутнього життя. Будьте готові до змін! Але, враховуючи вашу психо-фізіологічну конституцію і здатність до звикання, варто застерегти вас від небажаної депресії. Оптимізму вам не вистачатиме. Це призведе до ослаблення життєвих сил та порушення здоров’я. Слідом за цим — труднощі в партнерських стосунках. А кому потрібні чоловік чи дружина, що опускають руки? Але, хвала Всевишньому, рік перевалює за свою половину, і ви почнете потихеньку «розрулювати» ситуацію та питання, що накопичилися. У вас з’являться нові плани і перспективи, що дозволить у подальшому повернути ваше життя в кращу сторону. Тому, що б не трапилося на початку року, слід не втрачати бадьорості духу і віри в світле майбутнє, якою б не була ця фраза банальною. Пам’ятайте, що успішні люди не бувають песимістами й скигліями. Вони — обов’язково життєлюби!

 

Лев

Для Левів 2013-ий буде не зовсім вдалим. Ви будували багато планів і надій, але більшість з них виявляться порожніми і побудованими з піску. При цьому, попутно, інші негативні та непередбачені обставини завадять вашому зростанню і процвітанню. І, як на зло, активізувалися конкуренти. Тому, особливо в першій половині року, вам слід покладатися лише на себе і з обережністю довірятися людям, навіть потенційно перспективним партнерам. Ваш девіз у цей період — «і один у полі воїн». Інакше ви відчуєте, що вами користуються нахабно і безпардонно. Навіть досить близькі та рідні люди. Але їм нібито дозволено. Плюс до всього, ви будете схильні до нездужань. Не запускайте якісь проблеми, щоб вони не стали хронічними, а при елементарному підвищенні температури звертайтеся за кваліфікованою медичною допомогою. Якась стабільність і захищеність від неприємностей прийде у другій половині року. Із усього списку претендентів у партнери-компаньйони знайдуться ті, хто покаже свою надійність і сталість у намірах. От із ними-то вам і потрібно зістикуватися, аж до злиття капіталу або бізнесу. Використовуйте тепер ви їхній ресурс, зв’язки і досвід. Але якщо будуть дуже складні ситуації і обставини, то слід просто і банально зачаїтися і не виявляти активності. Тому що позиція вичікування і пасивного слідування долі — ваш сценарій на цей період. Якщо діяти таким чином, то до осені ви відчуєте конкретне полегшення і початок зростання бізнесу, здоров’я і особистого життя.

 

Діва

Майбутній 2013-ий для представників цього знаку буде цілком сприятливим і світлим. Одна частина Дів зможе піднятися вгору по соціальних сходах, а друга — непогано поправити свій матеріальний стан. Перша половина року принесе з собою особливі можливості і перспективи, що дозволить вирішити питання, які давно назрівали, реалізувати плани, поставлені перед собою раніше. Вас підтримає ваше оточення, друзі, колеги, партнери та всі близькі. Тому, маючи такий хороший тил, досягти своїх висот буде простіше. Лише з другої половини року можуть бути проблеми в стосунках, причому на всіх рівнях — і ділових, і особистих. Потрібно остерігатися зради з боку найближчих, особливо на роботі. З якихось незрозумілих причин ваші колеги теж перестануть довіряти вам і, особливо до кінця року, вам необхідно буде покладатися лише на свої сили. Для вирішення своїх проблем привертайте увагу родичів і людей, які мають досвід у подібних питаннях. Якщо ви зробите так, то зможете «розрулити» ситуацію. Обов’язково вдало плануйте свій час! Тоді ви забезпечете собі успіх у виході з кризи. Але, що б не відбувалося, енергії вам не позичати. Ви подолаєте багато перешкод!

 

Терези

Це дуже динамічний і енергійний період для більшості Терезів, особливо його перша половина. Ви зможете багато зробити, звершити і прийти до своїх заповітних цілей і мрій. Ви будете оточені приємними, добрими і розумними людьми (колегами, друзями і т.д.). Таким чином, ви з успіхом зможете організувати нові заходи, почати проекти. Також багато з вас вступлять у шлюб або, для початку, знайдуть свою половинку і почнуть нові взаємини. У будь-якому разі — зміцнення статусу і становища вам гарантовані. При цьому активізуються ваші вороги і недоброзичливці. Принаймні, чекайте якихось акцій ваших конкурентів. Друге півріччя, як і годиться, принесе свої плоди і результати зусиль, що почалися на початку року. Ваші друзі й помічники не змусять чекати і прийдуть на допомогу в боротьбі з недругами. Шанувальники вашого таланту також проведуть усілякі акції на вашу підтримку. Це можуть бути, швидше за все, інформаційні «баталії» на просторах інтернету. Тому відразу рекомендація: подружіться з хорошим програмістом, його послуги вам незабаром знадобляться. Складним буде початок зими 2013 року. Не варто кардинально змінювати напрямок руху в другому півріччі. Краще зайнятися, як вже говорилося вище, підбиттям підсумків першого півріччя. Не вплутуйтеся в нові й ризиковані міроприємства, не починайте справу без ретельної підготовки і моніторингу ринку подібних послуг або товарів і т.д. У іншому разі вас чекають неприємності.

 

Скорпіон

Для вас цей рік, безсумнівно, буде роком не нових починань, а завершення старих, роком підведення підсумків, розставляння крапок над «і». Це дуже хороший час для творчих людей, представників вільних професій, так званих фрілансерів. Ці люди зможуть у повній мірі реалізувати свої таланти та потенціал. Також на вас чекає отримання дивідендів від минулих вкладень і бізнес-проектів. Перша половина року буде дещо метушною та енергійною. Але, незалежно від цього, період буде для вас досить успішним і вдалим, як у справах, так і в особистому житті. Озираючись назад ви зможете констатувати, що, у принципі, були щасливі. Це найкращий час для максимальної реалізації задуманого. Єдине, що вас чекає якась фізична слабкість і схильність до застуд, які мають тенденцію переходити у хронічні нездужання. Потрібно поберегтися і вчасно звертатися за кваліфікованою медичною допомогою. Не варто під час піку інфекцій відвідувати громадські місця. Друга половина року буде трохи стриманішою в своїх проявах щастя та успіху. Але завдяки підтримці зі сторони колег, друзів, а то й просто рідні, ви зможете впевнено і спокійно (що властиво багатьом Скорпіонам) рухатися до своєї мети. У другій половині року ваше здоров’я помітно зміцниться і покращає. Скористайтеся цим шансом для своїх звершень!

 

Стрілець

Це досить хороший рік для Стрільців. Ви з надлишком зможете використовувати плоди минулих своїх діянь. Тобто, у цілому, 2013-ий — це рік жнив. Ви зможете зібрати плоди-дивіденди своїх торішніх акцій та заходів. Практично весь рік вас будуть хвилювати зовсім різні питання (від кар’єрних до любовних). Головне тут те, що ви зможете справлятися з цим напливом клопотів і легко їх вирішувати. У першій половині року вас чекає реалізація надій, планів і сподівань. Намагайтеся конструктивно і планомірно рухатися вперед — світ, принаймні, сприяє вам у цьому. У другій половині року активізуються ваші старі, часом забуті зв’язки. Партнери, покупці, клієнти згадають про вас, але це будуть не зовсім приємні спогади. Вам доведеться щось із ними з’ясовувати, розставляти крапки, як виявиться, у минулих, незавершених справах. Ви відчуєте опір з їхнього боку і, як результат, доведеться безконфліктно розв’язувати ситуації і суперечні моменти. Само собою, що кваліфікована юридична допомога буде вам доречна. Подбайте про свого юрисконсульта. Також слід мати на увазі, що через серйозну зайнятість у кінці року ви можете зіткнутися з непередбаченими труднощами в особистому житті (ревнощі та претензії з боку партнерів). Вам потрібно завжди пам’ятати, що робота та кар’єра — це важливо, але не важливіше за сім’ю та чиєсь серце.

 

Козеріг

Рік буде досить позитивним, обіцятиме багато перспектив. Перша половина 2013 року не буде особливо успішною в матеріальному і соціальному планах, зате й особливих проблем не передбачається. Якщо ви стримаєте свій запал, то і в особистому житті буде все спокійно і чинно, головне — не тиснути на партнерів і коханих, але й не дозволяти їм «вилазити на голову». Ви мусите бути помірно вимогливими до оточення та не перегинати палицю, але й бути насторожі. Найкращий час для вас настане з другої половини року. Ваші справи стануть більш успішними: бізнес не процвітатиме, але зате буде стабільним та приноситиме прибуток, вас помітить і оцінить керівництво, збільшаться заробітна плата й прибутки. Якщо дехто з вас планує на цей рік провести операції з нерухомістю, то найоптимальніший період для цього — друга половина осені, ближче до зими. Купівля-продаж буде досить успішною. Проблеми зі здоров’ям, які мали місце в першому півріччі, відійдуть на задній план. Ваше самопочуття буде значно кращим. Але немає нічого ідеального, так як друга половина року буде проблемною в галузі особистих стосунків. Вас можуть переслідувати розчарування і нерозуміння з боку близьких людей. Часом вам буде здаватися, що ви залишитеся наодинці зі своїми проблемами. Отже, варіант тут лише один — триматися! Як говориться в древньому писанні: «Все пройде, пройде і це».

 

Водолій

Це досить сприятливий рік для більшості Водоліїв. Саме цього року ви зможете намітити для себе майбутні орієнтири і віхи. Заплановане в 2013 році буде реалізовуватися і «розкручуватися» в майбутньому, не такому вже й віддаленому. На вас очікує зміна і поліпшення соціального статусу. Дехто з вас піде вгору в кар’єрі, дехто просто змінить місце роботи або посаду. Але, у будь-якому разі, ваш авторитет та популярність зростуть і кардинально покращаться. У першій половині року найважливішим буде людський фактор. Близькі, партнери, колеги та інші люди будуть надавати вам підтримку і допомогу. Ви будете в епіцентрі спілкування, зв’язків, переговорів, листування, дзвінків. Перспективним рік буде не лише в першому півріччі, але й у другій його половині. Дехто з вас буде в цей час багато їздити і подорожувати. А також ви зможете відшукати нові джерела прибутків і помітно збільшити сімейний бюджет. Пізньої осені вас чекають труднощі у взаєминах із близькими і рідними. Ці неприємності можуть призвести до порушення емоційного, а потім і фізичного стану. Головні болі, стрибки артеріального тиску — деякі з симптомів, які покажуть себе в кінці року. Лише в останні тижні 2013-го багато проблем відійде на задній план. Ви відчуєте полегшення і в плані здоров’я, і у своєму особистому житті.

 

Риби

Для більшості з вас 2013-ий буде досить успішним, особливо його перше півріччя. Вам настійливо рекомендується всі найважливіші заходи, справи та акції розпочинати саме в цей час, зокрема, на початку літа. Ви зможете до кінця першої половини року прийти з помітними і відчутними результатами в кар’єрі, бізнесі, у фінансових справах. Але, як це часто буває, вашої уваги, любові та турботи не вистачатиме вашим близьким і коханим. Вам потрібно при всій вашій зайнятості приділяти їм максимум уваги та ласки. Інакше ви ризикуєте тим, що вас не зрозуміють рідні й несправедливо звинуватять у егоїзмі та неуважності. У середині року напруженість трохи спаде. Із середини літа ви будете значно більше роз’їжджати країною і містом, а переміщення ці матимуть діловий характер. Багато хто з вас змінить місце роботи або саму посаду. Ваші зовнішні зміни будуть сприятливими. Ви маєте всі шанси поліпшити своє соціальне й особисте життя. Варто зауважити, що при всьому цьому буде багато непередбачених витрат ваших ресурсів, як фінансових, так і енергетичних. Побережіть свої сили та енергію, вони вам обов’язково знадобляться. І спробуйте запастися цими субстанціями на майбутні витрати у другому півріччі. Не витрачайте кошти на дрібниці.


Автор: Підготувала Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2013, 17:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації