Вхід | Реєстрація

У Грицаївці селяни вимагають віддати їх зарплату

У Грицаївці селяни вимагають віддати їх зарплату

У жителів цього села та кількох кобелячан, котрі працювали на заготівлі очерету, виникли проблеми з роботодавцем.
Підприємець не виплатив людям зароблені ними гроші. І протягом багатьох місяців систематично «годував» своїх кредиторів обіцянками. Ті, у свою чергу, певно, сподіваючись на порядність бізнесмена, покірно чекали зарплати. У прокуратуру чи інші органи з нагляду за дотриманням трудового законодавства, ніхто не звертався. Кілька разів люди телефонували до нас у редакцію, розповідали про свою проблему. Але потім відмовлялись говорити з журналістами. Пояснювали це черговою обіцянкою виплати заробленого. Побоювались, що надання проблемі розголосу може зашкодити її вирішенню.

Та ось у перші дні 2013 року ситуація отримала цікаве продовження. У Грицаївку приїхав другий бізнесмен, аби забрати комбайн, який косить очерет, та інше майно, котре йому належить. І несподівано для себе наразився на спротив місцевого населення. Люди буквально власними тілами закрили дорогу техніці. Вони резонно вважали її хоча б якоюсь заставою, котра гарантувала виплату заробленого. А не буде техніки — не буде й грошей. Між місцевими жителями та луганським бізнесменом, власником комбайна, виник конфлікт аж до фізичного протистояння. Довелось викликати міліцію. Зателефонували селяни і в редакцію «ЕХО».

Та доки ми збирались у дорогу, пролунав сигнал «відбій». Сторони конфлікту нібито порозумілись. Луганчанин пообіцяв селянам погасити заборгованість, яка виникла з вини його кобеляцького партнера.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2013, 17:22 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації