Вхід | Реєстрація

Цукерковий слід крадіїв

Цукерковий слід крадіїв

У селі Шовкопляси нічні злодії пограбували місцевого підприємця. Знайти їх вдалося… за обгортками з цукерок.

Сталася крадіжка в ніч з 4 на 5 січня. Місцева жителька, яка є приватним підприємцем і займається роз’їздною торгівлею, прокинулася від якогось гучного звуку з вулиці. Вийшовши надвір, жінка помітила, що двері гаража відчинені, а від нього ведуть свіжі сліди. У гаражі стояв автомобіль ІЖ із будкою, усередину якої були завантажені різні продукти. Зайшовши досередини та відчинивши двері авто, жінка виявила, що частина товару з автомобіля зникла.

Не довго роздумуючи, жінка пішла слідом нічного відвідувача. Вистежити його виявилося справою нескладною. Адже практично на кожному кроці валялися обгортки з цукерок та шоколадок. Складалося таке враження, що крадій (чи крадії) поспішав уже дорогою спробувати все, що ніс у руках. А викрали з автомобіля чимало — цукерки, шоколадки, печиво, сосиски, упаковку газованого напою. Усього на суму приблизно у 1 тисячу гривень.

Ідучи по сліду з цукеркових обгорток, жінка потрапила до дверей будинку, у якому мешкав хлопчина — вихованець одного з інтернатів. Відчинивши на стук, юнак не став довго відпиратися і зізнався у скоєному. При цьому жінка, не чекаючи міліціонерів, самостійно «вилучила» частину викраденого товару. Інші «трофеї» хлопчина або заховав, або встиг спожити.

Наразі правоохоронці, яких пізніше таки викликала жінка-підприємець, відкрили провадження у кримінальній справі за статтею 185 ч. 3 «Крадіжка із проникненням». При цьому у ході слідства міліціонери повинні з’ясувати: чи був юнак на місці злочину сам, чи скоїв крадіжку разом із своїми товаришами.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2013, 09:21 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації