Вхід | Реєстрація

«Браво» їде у Кобеляки

«Браво» їде у Кобеляки

10-го січня у центрі культури та дозвілля пройшов фінал районного конкурсу КВК. Школярі зі сцени жартували про «контакт», вчителів та черги у дитсадках.

У цьогорічному фіналі брали участь шість команд з різних шкіл району. Близько півгодини усі вони нервували і ніяк не могли розпочати виступи — чекали на членів журі, які запізнювалися у зв’язку із проведенням колегії у райдержадміністрації. Коли нарешті усі судді зайняли свої місця, на сцені з’явилися… ні, не члени команд КВК, а щедрувальники Центру культури і дозвілля. Вони красиво, із розстановкою і почуттям привітали присутніх із усіма численними новорічними святами. А вже потім почався власне КВК.

Цього року за звання кращої команди району змагалися «Браво» з Нових Санжар, «Шанс» із Руденківки, «Ред Бул» із Соколової Балки, «Енерджі» із Драбинівки, «Тралі-валі» з Малого Кобелячка та «Шостий зайвий» з Нехворощі. Забігаючи наперед, можна сказати, що виступи були дуже різними — як за якістю, так і за дотепністю. Але змусити зал сміятися виходило у всіх. Щоправда, не у всіх це вдавалося робити достатньо довго. «Ред Бул» добряче потішив глядачів педагогом-пенсіонером, якого супроводжувала легендарна пісня: «А нам все равно!». «Шанс» цікаво і з акторською майстерністю показав сценку про тата, маму та доньку. Це та, де вночі у двері спочатку прокрадається одна постать, потім за нею суне інша, тут її помічає тато і кричить:

— Доню, де ти шляєшся?! Мама вже прийшла!

Також «шансівці» порадували своєрідним шкільним романом усупереч великій різниці у віці.

— Він був старший неї на десять років. Але вона сіла йому на шию і звісила ноги! Дивіться на всіх останніх дзвониках країни!

Але була команда, виступи якої сприймалися як щось кардинально інше за рівнем та якістю. Новосанжарське «Браво» усе на сцені робило цікаво і професійно. Гравці команди співали, танцювали і, звичайно ж, жартували.

— У них здоровий колір обличчя і гарний сон. Але їх залишилося так мало! Сільські діти, які не зареєстровані «Вконтакті»!

А ще дуже потішив величезний хлопчина, який у одній зі сценок із паспортом прийшов влаштовуватися у групу дитячий садок. Черга просувалася довго і доки дійшла до нього, він встиг суттєво вирости.

— Ви хочете сказати, що будете до нас ходити?

— Ну, черга прийшла, значить буду!

— І хочете сказати, що ви буде гратися із нашими дітками?

— Це жрати я буду із дітками. А гратися я планую із нянечками!

Перевага «Браво», зрештою, вилилася і у кінцевий результат фінальної гри. Новосанжарська команда вже вкотре стала першою і здобула право 22-го січня захищати честь району на обласному етапі конкурсу КВК у місті Кобеляки. Друге місце у фіналі зайняв руденківський «Шанс», третє — соколовобалківський «Ред Бул».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Анонім / 25 січня 2013, 00:14
2. Анонім / 25 січня 2013, 00:15
Посилання на exo.in.ua
чи буде це опубліковано в "ЕХО Нові Санжари"?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації